Απορρίφθηκε το αίτημα αποφυλάκισης με εγγύηση του 19χρονου μοντέλου με την κοκαΐνη στο Χονγκ Κονγκ

19χρονη

Σε φυλακές ανηλίκων του Χονγκ Κονγκ παραμένει η 19χρονη που πιάστηκε με μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών, καθώς απορρίφθηκε το αίτημα αποφυλάκισης της με την καταβολή εγγύησης ύψους 11.000. 

Η 19χρονη Ειρήνη παρουσιάστηκε για δεύτερη φορά ενώπιον του δικαστή του πρωτοβάθμιου δικαστηρίου μαζί με έναν Κινέζο δικηγόρο που έχει διορίσει το κράτος. Ο δικηγόρος της στην Ελλάδα Σάκης Κεχαγιόγλου έχει ήδη κάνει τις σχετικές επαφές και σε συνεννόηση με τους γονείς της έχουν καταλήξει στο δικηγορικό γραφείο το οποίο θα αναλάβει την υπεράσπισή της.

Ο δικηγόρος ζήτησε να αφεθεί  ελεύθερη με εγγύηση 100.000 δολαρίων Χονγκ Κονγκ (11.000 ευρώ) η 19χρονη και να της επιβληθούν περιοριστικοί όροι απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα κι εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της πόλης. Το αίτημα απορρίφθηκε καθώς είναι ξένη υπήκοος αι επίσης είναι μεγάλη η ποσότητα των ναρκωτικών. Το δικαστήριο θα επανεξετάσει το αίτημα σε νέα ακρόαση στις 7 Δεκεμβρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φύλλο και φτερό κάνει η αντιτρομοκρατική το USB που προσπάθησε να καταπιεί ο Κούρδος

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Λαμπερά ονόματα σε κύκλωμα ναρκωτικών με… έδρα το Κολωνάκι – Παρουσιαστές, ηθοποιοί κι επιχειρηματίες στη λίστα με τους κατηγορούμενους

ΑΚΟΜΑ: Άγριο ξύλο με τραυματίες στο Ειρηνοδικείο ανάμεσα σε ΜΑΤ και μέλη κινημάτων κατά των πλειστηριασμών