Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Μέγκαν Μαρκλ ως πριγκίπισσα – Μίλησε με τον κόσμο, μοίρασε χαμόγελα! (pics & video)

Μέγκαν Μαρκλ

Τη Δευτέρα ανακοινώθηκαν ο αρραβώνας και ο επικείμενος γάμος, σήμερα έκανε την πρώτη της εμφάνιση ως πριγκίπισσα. Ο λόγος για τη Μέγκαν Μαρκλ.

Χάρι και Μέγκαν έκαναν σήμερα την πρώτη τους κοινή εμφάνιση μετά την ανακοίνωση του αρραβώνα τους, αναλαμβάνοντας ουσιαστικά καθήκοντα.

Το ζευγάρι πήγε στο Νότιγχαμ, όπου κι έκανε μια παραδοσιακή βασιλική βόλτα που περιελάμβανε όλα τα συνηθισμένα σε τέτοιες περιπτώσεις: χειραψίες, λόγια θαυμασμού και λουλούδια.

Μέγκαν Μαρκλ02 Μέγκαν Μαρκλ03

Άρχισαν οι συγκρίσεις… 
Η Μέγκαν Μαρκλ, σε διαφορετικό στιλ από αυτό της Κέιτ Μίντλετον που είναι πάντα στιλιζαρισμένη και κομψή, φόρεσε ένα μακρύ φόρεμα και ένα μακρύ μπλε παλτό, λίγο πιο κάζουαλ από τις πάντα επίσημες εμφανίσεις της δούκισσας του Κέμπριτζ. Κρατούσε μάλιστα μια μεγάλη τσάντα, κάτι που η Μίντλετον κάνει σπάνια έως ποτέ.

Γνωρίζοντας ακριβώς πως να στηθεί για να βγάλει την τέλεια φωτογραφία, καθώς σε καμία δεν κάνει γκριμάτσες ή δεν φαίνεται αμήχανη, η Μέγκαν Μαρκλ και ο Πρίγκιπας Χάρι πήγαν μαζί σε φιλανθρωπική εκδήλωση για το AIDS στο Νότιγχαμ.

Μέγκαν Μαρκλ03

Οι δυο τους δεν κρατιόντουσαν χέρι-χέρι όπως στην πρώτη τους κοινή εμφάνιση την Δευτέρα, αλλά είχαν περάσει τα χέρια τους ο ένας στην πλάτη του άλλου, μιλώντας και χαμογελώντας κατά την διάρκεια που περπατούσαν, πράγμα που ο Γουίλιαμ με την Κέιτ σπανίως κάνουν.

Βέβαια, το μεγαλύτερο εμπόδιο που είχε να αντιμετωπίσει η Μέγκαν δεν ήταν οι δημοσιογράφοι, τους οποίους ως ηθοποιός έχει συνηθίσει, αλλά το πλήθος κόσμου που είχε μαζευτεί για να τους δει και να τους φωτογραφίσει.

Μέγκαν Μαρκλ06

Αν και η Μέγκαν είχε φαν και πριν γίνει Πριγκίπισσα, μιας και το “Suits” είναι ιδιαίτερη δημοφιλής σειρά στην Αμερική, τα πράγματα τώρα ήταν διαφορετικά… Βρετανίδες και Βρετανοί είχαν στραμμένα τα μάτια τους πάνω της, φωνάζοντας το όνομά της και του Χάρι, ή λέγοντας συγχαρητήρια. Μάλιστα, δεν έλειψαν και τα ουρλιαχτά με μερικούς να μην μπορούν να συγκρατήσουν την χαρά τους για το νέο ζεύγος.

Η Μέγκαν Μαρκλ, λοιπόν, δεν αρκέστηκε απλά σε χαιρετισμούς, αλλά έφυγε από το πλευρό του Χάρι και πήγε να δώσει το χέρι της σε όσους ήθελαν να τη συγχαρούν.

Μέγκαν Μαρκλ07

Λέγοντας «ευχαριστώ πολύ» και «ευχαριστώ, το εκτιμώ πολύ αυτό», η Μέγκαν έδωσε το χέρι της σε όσους περισσότερους ανθρώπους μπορούσε χωρίς να σταματά να χαμογελά. Δεν αρνήθηκε επίσης να φωτογραφηθεί και να πει μερικές κουβέντες παραπάνω με όσους ήθελαν πολύ ένα αυτόγραφο, αλλά ίσως δεν τα κατάφερε λόγω της συγκεκριμένης ώρας που είχε.

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Είναι έγκυος η Μέγκαν; Χαμός με δημοσιεύματα που θέλουν την αρραβωνιαστικιά του πρίγκιπα Χάρι να περιμένει παιδί! (video)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τα συγχαρητήρια Ουίλιαμ και Κέιτ για τον αρραβώνα του Χάρι – Κι άλλη ανακοίνωση! (pic)

ΑΚΟΜΑ: Ενθουσιασμός στο ζεύγος Ομπάμα για τον αρραβώνα του πρίγκιπα Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ