Πήρε τη… μεγάλη απόφαση ο Βαρουφάκης: “Θα είμαι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές”

Βαρουφάκης

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης, μιλώντας στον Γιώργο Παπαδάκη, δήλωσε πως – έστω και με «σφιγμένη καρδιά»- θα είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές.

Ωστόσο, επιμένει στη δέσμευση που είχε αναλάβει τον Ιανουάριο του 2015, ότι θα παραμείνει στην Ελλάδα και δεν θα επιστρέψει στη διεθνή του καριέρα ως καθηγητής πανεπιστημίου.

Όπως αποκάλυψε, το επόμενο συνέδριο της κίνησης «DiEM 25», θα γίνει τον Φεβρουάριο στην Ελλάδα και θα αποκτήσει ελληνικό όνομα, ενώ ο ίδιος θα είναι επικεφαλής της κίνησης αυτής στην Ελλάδα.

Όσον αφορά στον Αλέξη Τσίπρα, ο κ. Βαρουφάκης, ανέφερε ότι «είναι οξυδερκής, αλλά δεν κάνει πολιτική. Απλά εκτελεί τις εντολές που έρχονται με e-mail από τις Βρυξέλλες».

Επίσης ο πρώην υπουργός Οικονομικών υπογράμμισε ότι η απειλή των Ευρωπαίων για Grexit το καλοκαίρι του 2015 ήταν μια κούφια απειλή, αλλά ακόμα κι αν γινόταν πράξη η Ελλάδα θα ήταν σε πολύ καλύτερη κατάσταση σήμερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πάει Λισαβόνα ο Τσίπρας – Για τη συνάντηση του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μέσω Twitter – Η απάντηση του Πάνου Καμμένου στον Παπαδόπουλο – Τι είπε στις πρώτες δηλώσεις του ο περιβόητος μεσάζοντας

ΑΚΟΜΑ: Παπανάτσιου για λοταρία: «Κίνητρο για τους πολίτες να χρησιμοποιούν ηλεκτρονικές πληρωμές»