“Δεν έχω ιδέα αν είμαι ακόμη στους ΑΝΕΛ”: Ο Ζουράρις δεν ζητάει συγνώμη για το σύνθημα

ΖουράριςΣάλος προκλήθηκε μετά το γηπεδικό σύνθημα που χρησιμοποίησε ο Κώστας Ζουράρις για τον Ολυμπιακό, το οποίο οδήγησε και στην παραίτησή του από τη θέση του υφυπουργού Παιδείας.

«Αριστοφανικό αριστούργημα» και «παιδεία» χαρακτήρισε το σύνθημα «βουντού – βουντού», το οποίο χρησιμοποίησε στην επίμαχη συνέντευξή του ο Κώστας Ζουράρις.

Στην ερώτηση αν παραμένει στην Κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ ο Κώστας Ζουράρις απάντησε… πως δεν ξέρει! “Δεν έχω ιδέα”, είπε μιλώντας στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” του Γιώργου Παπαδάκη ο κ. Ζουράρις, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως κάτι τέτοιο δεν έχει συζητηθεί.

Στην ερώτηση αν θα παραμείνει βουλευτής, απάντησε με αρχαία ελληνικά λέγοντας ουσιαστικά ότι το μέλλον είναι αβέβαιο. Λίγο αργότερα πάντως ανέφερε ότι η παραμονή του στην Βουλή είναι μια προσωπική απόφαση και δεν έχει να κάνει με την παραμονή του ή όχι στις τάξεις των ΑΝΕΛ.

Ο κ. Ζουράρις εμφανίστηκε να επιμένει σε όσα έχει δηλώσει κατά τη διάρκεια της θητείας του και τα οποία έχουν προκαλέσει σάλο, όπως οι δηλώσεις του για το «αν χάσουμε 18 νησιά» ή για τους μαθητές που «στις εκδρομές πηγαίνουν σε οίκους ανοχής».

Δήλωσε επιπλέον, ότι σήμερα θα ψηφίσει «ναι» στην ψηφοφορία για το πολυνομοσχέδιο, καθώς και ότι είναι υπέρ της διεξαγωγής δημοψηφίσματος για το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων.

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καμμένος για Μακεδονία: Να αποφασίσει ο ελληνικός λαός την εκχώρηση του ονόματος σε άλλον λαό

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: ΝΔ: Σύμβολο εκφυλισμού και κατάντιας της κυβέρνησης ο Κ. Ζουράρις

ΑΚΟΜΑ: Λεβέντης: Να παραιτηθεί ο Παυλόπουλος αν δοθεί το όνομα «Μακεδονία»