Ξεσηκώνονται και οι Πόντιοι και κατεβαίνουν μαζικά για το συλλαλητήριο στην Αθήνα

Οι ποντιακοί σύλλογοι Κολχικού «Άγιος Ευγένιος Τραπεζούντας», Πολυδενδρίου-Ασκού «Ο Φάρος» και Φιλοπροοδευτικός-Εξωραϊστικός Σύλλογος Πολυδενδρίου Λαγκαδά εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση με την οποία καλούν μέλη και φίλους να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο της Αθήνας για το Σκοπιανό:

“Αγαπητά μέλη και φίλοι,
Η Μακεδονία μας χρειάζεται, γι’ αυτό και οι σύλλογοί μας συμμετείχαν στο μεγάλο συλλαλητήριο στις 21 Ιανουαρίου 2018 στη Θεσσαλονίκη, εκεί που πάνω από 500.000 Έλληνες είπαμε με μια φωνή ΟΧΙ στο ξεπούλημα της Ιστορίας και του ονόματος της Μακεδονίας μας.

Τώρα ήλθε η ώρα για μία ακόμη φορά να δώσουμε βροντερό παρών στην Αθήνα, στις 4 Φεβρουαρίου στο Σύνταγμα, στο κέντρο των αποφάσεων της ελληνικής κυβέρνησης που υποχρέωση έχει να ακούει μόνο τη φωνή του ελληνικού λαού!

Γι’ αυτόν το λόγο αποφασίσαμε από κοινού να ναυλωθούν όσα λεωφορεία χρειαστεί ώστε τα μέλη και οι φίλοι μας να είμαστε στο Σύνταγμα στις 4 Φεβρουαρίου.

Τιμή κατ’ άτομο 25 ευρώ με την εγγραφή (εγγραφές μέχρι 31/1/2018). Ώρα αναχώρησης από Πολυδένδρι Ασκού 4:00 π.μ., από Κολχικό 4:30 π.μ., και από Λαγκαδά 4:45 π.μ. Επικοινωνία: Στάθης Πιπερίδης, 6981076055 (Κολχικό), Πελαγία Χρυσανθοπούλου, 6977931831 (Πολυδένδρι Λαγκαδά), Ουρανία Δημογλίδου, 6978532814 (Πολυδένδρι Ασκού).

Για τα ΔΣ, οι πρόεδροι
Ουρανία Δημογλίδου, Στάθης Πιπερίδης, Πελαγία Χρυσανθοπούλου.”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ανεπιθύμητος ο Μ. Νίμιτς: «Τάσσεται εμφανώς και προκλητικώς υπέρ των Σκοπίων»

Κωνσταντίνου του ΑΝΤΑΡΣΥΑ: «Είμαστε κατά των εθνικιστικών συλλαλητηρίων»

«Θα βουλιάξει η Αθήνα» στις 4 Φεβρουαρίου – Ομιλητής στο συλλαλητήριο και ο Μίκης Θεοδωράκης