Βορίδης: “Άσφαιρη η προανακριτική για τη Novartis, η κυβέρνηση οπισθοχώρησε ατάκτως”

Βορίδης

Για «μεθόδευση» και «απόπειρα να χειραγωγήσει τη Δικαιοσύνη και να “στήσει” ψευτοκατηγορίες για την υπόθεση Novartis», κατηγορεί την κυβέρνηση ο τομεάρχης Εσωτερικών της ΝΔ, Μάκης Βορίδης.

Ο κ. Βορίδης, σε συνέντευξή του στα «Νέα Σαββατοκύριακο», χαρακτηρίζει «άσφαιρη» την Προανακριτική υποστηρίζοντας ότι «η κυβέρνηση οπισθοχώρησε ατάκτως».

Αναφορικά με την υπόθεση της πώλησης βλημάτων στη Σαουδική Αραβία σημειώνει ότι είναι επιβεβλημένη η πρόταση σύστασης Εξεταστικής για τον Πάνο Καμμένο διότι, όπως λέει, «πρόκειται, μεταξύ άλλων, για σκοτεινή υπόθεση και γιατί χρησιμοποιήθηκαν πλαστά πληρεξούσια και πιστοποιητικά».

Ερωτηθείς αν η προανακριτική εξελιχθεί σε φιάσκο, ο κ. Βορίδης απαντά κατηγορώντας την κυβέρνηση, μεταξύ άλλων, για «άτακτη υποχώρηση». «Από κει που βρήκαν το μεγάλο σκάνδαλο, δεν τολμούν ούτε κατηγορητήριο να φτιάξουν» λέει.

Επίσης, υποστηρίζει ότι «απέτυχε παταγωδώς η προσπάθεια της κυβέρνησης να θέσει σε ομηρεία τη ΝΔ».

Τέλος, ερωτηθείς αν η κυβέρνηση εξαντλήσει την τετραετία απαντάει: «Δεν βγάζουν το 2018. Ευτυχώς. Να υπάρξει ξανά ελπίδα και προοπτική για τους Έλληνες».

ΔΙΑΒΑΣΕΤ ΕΠΙΣΗΣ: Τζανακόπουλος: «Θα απαντήσουμε σε επιθετική ενέργεια των Τούρκων»

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Απίστευτο σκηνικό – Γιούχαραν τον Κώστα Σημίτη στο πλοίο για τη Σύρο (pic)

ΑΚΟΜΑ: Ζαχαριάδης: «Διέπραξε θεσμική απρέπεια και αλαζονεία ο Σαμαράς»