Ο Ν. Μαυραγάνης στις Παρεμβάσεις για την πρόταση των ΑΝΕΛ για αλλαγή του νόμου περί ευθύνης υπουργών

Τηλεφωνική παρέμβαση έκανε ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Νίκος Μαυραγάνης στην εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου το βράδυ της Πέμπτης 15 Φεβρουαρίου και μίλησε για την πρόταση νόμου από τους ΑΝΕΛ για αλλαγή στον νόμο περί ευθύνης υπουργών που έφεραν την 13η Φεβρουαρίου.

Ο υφυπουργός ανέφερε ότι “ο βουλευτικός νόμος μας προσβάλει όλους και μέχρι να φτάσει η ώρα της συνταγματικής αναθεώρησης του, πρέπει αν τον αποδυναμώσουμε”. “Να μειώσουμε τις περιπτώσεις που αυτός ο νόμος προστατεύει”.

“Οι περιπτώσεις δωροληψιών, δωροδοκιών, ξέπλυμα “μαύρου” χρήματος, φορολογικών αδικημάτων κτλ που δεν γίνονται στα στενά όρια των υπουργικών καθηκόντων, σε αυτές πρέπει αν πηγαίνουν οι υπεύθυνοι στα τακτικά δικαστήρια”, ανέφερε επίσης ο κ. Μαυραγάνης.

Αναφερόμενος στο αν μπορεί να εφαρμοστεί η αλλαγή στον νόμο, ο κ. Μαυραγάνης τόνισε ότι έτσι και ψηφισθεί στην Βουλή, αύριο κιόλας μπορεί αν γίνει συμβουλευτικός, το οποίο σημαίνει ότι αναδρομικά και αυτομάτως μπορεί να πάει κάθε βουλευτής στην δικαιοσύνη.

Δείτε όλα όσα είπε ο κ. Μαυραγάνης στις Παρεμβάσεις την Πέμπτη 15/2 το βράδυ. Η τοποθέτηση του ξεκινάει στο 5:45ο λεπτό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μπαλάκι ευθυνών – Ο Μαυραγάνης «δείχνει» Δούρου και η Δούρου τον Δασάρχη και τη Δήμαρχο (video)

Επιμένει ο Μαυραγάνης απαιτώντας «συγνώμη» για το ηλεκτρονικό εισιτήριο (video)

Για τις ουρές φταίει ο… κόσμος που παρανόησε, ισχυρίζεται ο Μαυραγάνης