Σύσκεψη Μητσοτάκη με Μπακογιάννη-Μεϊμαράκη-Δένδια

Λίγες ώρες πριν αναχωρήσει για το Μόναχο, προκειμένου να δώσει το “παρών” στο “Munich Security Conference”, που οποίο αποτελεί το αντίστοιχο συνέδριο με το Νταβός για θέματα εξωτερικής πολιτικής, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, συνεκάλεσε σύσκεψη κορυφής, για να τεθούν επί τάπητος όλα τα ανοιχτά εθνικά ζητήματα.

Στη σύσκεψη αυτή συμμετείχαν η κ. Ντόρα Μπακογιάννη και οι κύριοι Μεϊμαράκης και Δένδιας. Δηλαδή, οι βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που έχουν διατελέσει στο παρελθόν υπουργοί Εξωτερικών και Εθνικής Άμυνας.

Στη συνάντηση Μητσοτάκη-Μπακογιάννη-Μεϊμαράκη και Δένδια βρέθηκαν στο προσκήνιο τα ζητήματα του ονοματολογικού της πΓΔΜ, καθώς και η αυξανόμενη προκλητικότητα των Τούρκων στο Αιγαίο.

Ο ίδιος ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, άλλωστε, έχει επισημάνει πως στη διάρκεια του “Munich Security Conference” και των διεθνών επαφών του θα αναδείξει τις πάγιες εθνικές θέσεις.

Δ. Γκάτσιος

Πηγή: capital.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Σαμαράς μηνύει τον Τσίπρα: «Με ευθύνη του στήνεται μια άθλια σκευωρία»

Μήνυμα Τσίπρα στους Τούρκους: «Η Ελλάδα δεν θα δεχθεί καμία αμφισβήτηση της εδαφικής της ακεραιότητας και των κυριαρχικών της δικαιωμάτων»

Μαξίμου για Σαμαρά: «Έχει μανία καταδίωξης – Να μηνύσει και το παρελθόν του»