Τανιμανίδης-Μπόμπα: 1η Σεπτεμβρίου ο γάμος τους στη Σίφνο με κουμπάρα τη Βερνίκου!

Τανιμανίδης

Τα σκαλιά της εκκλησίας στο αγαπημένο τους νησί, την όμορφη Σίφνο, θα ανέβουν τον Σεπτέμβρη ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα. Ο γάμος τους θα γίνει το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου με κουμπάρους τη Μαρίνα Βερνίκου και τον Μίλτο Καμπουρίδη.

Πριν λίγες μέρες η μέλλουσα νύφη είχε αποκαλύψει πως σχεδιάζουν να παντρευτούν το καλοκαίρι και σε συνέντευξή της στο Πρωινό Ant1, η κουμπάρα Μαρίνα Βερνίκου αποκάλυψε πως ο γάμος έχει προγραμματιστεί για την 1 Σεπτέμβρη. Προς το παρόν, πάντως, το ζευγάρι βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο για τις ανάγκες του Survivor και απολαμβάνει την κάθε στιγμή μέχρι να επιστρέψει για τις ετοιμασίες.

Η όμορφη Χριστίνα πήρε όμως, και μια πρώτη γεύση από νυφικά συμμετέχοντας για καλό σκοπό στην bridal catwalk του περιοδικού “Yes I do” που έγινε λίγο πριν ταξιδέψει για τον Άγιο Δομίνικο. Εκεί, η Χριστίνα περπάτησε στην πασαρέλα ντυμένη νυφούλα και έκλεψε τις εντυπώσεις. Και μπορεί ο καλός της να μην ήταν κοντά της λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, η Χριστίνα Μπόμπα όμως, απέσπασε τα καλύτερα σχόλια από το μέλλοντα πεθερό της, ο οποίος είπε πως ήταν πανέμορφη.

Όσο για τις ετοιμασίες του γάμου; Φαίνεται πως θα ξεκινήσουν σε λίγο καιρό, όταν η Χριστίνα επιστρέψει από Άγιο Δομίνικο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τι αποκάλυψε η Ντορέττα Παπαδημητρίου για το «κόψιμο» του «Εδώ» (video)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αθηναΐς Νέγκα για το «κόψιμο» του Rodeo: «Ήμουν σοκαρισμένη, δεν με ενημέρωσε κανείς από τον ΣΚΑΪ»! (video)

ΑΚΟΜΑ: Βαγγέλης Περρής: «Περιμένουμε συγκεκριμένη συμβουλή για τον ΣΚΑΪ» (video)