Τόσκας για τον κόσμο στο συλλαλητήριο: “Ακριβή τα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ.” (video)

Τόσκας

Ως απολύτως ακριβή χαρακτήρισε τα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ. σε ό,τι αφορά τον αριθμό των διαδηλωτών στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία που διεξήχθη την Κυριακή στο Σύνταγμα, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

«Τα στοιχεία που δόθηκαν ήταν απολύτως ακριβή. Ο αριθμός δεν έχει καμία σχέση με πολιτικές σκοπιμότητες, έχει βγει με υπηρεσιακούς παράγοντες.Τίποτε δεν είναι χαλκευμένο. Μακριά από εμάς και τους υπηρεσιακούς παράγοντες τέτοιες κατηγορίες», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Τόσκας, μιλώντας στο “Καλημέρα Ελλάδα” του Γιώργου Παπαδάκη.

Αναφερόμενος δε στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛΑΣ, στο οποίο έχει καταγραφεί η πυκνότητα του κόσμου από ελικόπτερο, ο κ. Τόσκας ξεκαθάρισε πως οι εικόνες αυτές ελήφθησαν λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι της Κυριακής.

Ερωτηθείς γιατί η ώρα ήταν σβησμένη στο συγκεκριμένο βίντεο, ο υπουργός σημείωσε πως αυτό έγινε γιατί η ημερομηνία που αναγραφόταν ήταν λάθος: «Η  ημερομηνία ήταν 01-01-2018, ήταν δηλαδή λάθος και γι’ αυτό σβήστηκε από το σημείο εκείνο πάνω αριστερά στο βίντεο», είπε.

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δ. Καμμένος για συλληλητήριο: «Ρεζίλι η ΕΛ.ΑΣ. με την εκτίμηση για 140.000 διαδηλωτές»

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αμετακίνητος ο Κοτζιάς μετά το συλλαλητήριο: «Συνεχίζω με ήσυχη συνείδηση και ευθύνη να διαπραγματεύομαι»

ΑΚΟΜΑ: Κωνσταντοπούλου για συλλαλητήριο: «Οι πολίτες έκαναν τους φασίστες να φαίνονται θλιβερά μυρμήγκια»