Ε. Αυλωνίτου: Προπαγάνδα εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ – Προστατεύεται η πρώτη κατοικία (Βίντεο)

Για προπαγάνδα εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ στο ζήτημα των πλειστηριασμών, έκανε λόγο η βουλευτής Β΄Αθηνών με τον ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου, η οποία βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου Παρεμβάσεις.

Συγκεκριμένα η βουλευτής ανέφερε ότι η πρώτη κατοικία προστατεύεται λέγοντας ότι υπάρχουν τρόποι γι’αυτό, αναφέροντας το νόμο Κατσέλη που μπορεί να μπει ένας δανειολήπτης, αλλά και τον κώδικα δεοντολογίας των τραπεζών που μπορεί να κάνουν ρυθμίσεις των δανείων τους όσοι έχουν προβλήματα ρευστότητας και υπάρχει και ο εξωδικαστικός συμβιβασμός για επιχειρηματικά δάνεια.

Τόνισε επίσης ότι σήμερα δεν έγινε κανένας πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας, αντιθέτως έγιναν άλλοι τρεις πλειστηριασμοί οι οποία αφορούσαν κτήρια και αγροτεμάχια που δεν αποτελούσαν πρώτη κατοικία.

Ανέφερε επίσης η κ. Αυλωνίτου ότι “η κυβέρνηση προσπαθεί να βρει την λεπτή ισορροπία από την μία να προστατεύσει τους πολίτες, κουρέματα σε καταναλωτικά δάνεια κτλ, αλλά και από την άλλη να προστατεύσει και τς τράπεζες που περνάνε από stress tests, ώστε να απελευθερωθούν από “κόκκινα” δάνεια κακοπληρωτών ώστε να δώσουν δάνεια σε μικροεπιχειρηματίες ή όπου αλλού χρειάζεται για να υπάρχει ανάπτυξη”.

“Τόσα χρόνια τα “κόκκινα” δάνεια δεν τα ρύθμισαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις και τώρα ήρθε σε εμάς να το λύσουμε και θα το λύσουμε”, ανέφερε επίσης καταλήγοντας η κ. Αυλωνίτου.

Δείτε όλα όσα είπε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στον Άκη Παυλόπουλο το βράδυ της Τετάρτης 14 Μαρτίου. Η τοποθέτηση της ξεκινά στο 14:00ο λεπτό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Πιέρ Μοσκοβισί προειδοποιεί το ΔΝΤ για την Ελλάδα

Ολλανδός πρέσβης: Η Ελλάδα δεν χρειάζεται νέα μνημόνια

Δώρο Πάσχα – Πότε καταβάλλεται, ποιοι το δικαιούνται – On line υπολογισμός