Κουκουλοφόροι “έλουσαν” με μπογιές τη Μαίρη Μπόση εν ώρα μαθήματος – Την απείλησαν με… χειρότερα!

Μπόση

Ακόμη ένα περιστατικό βίας μέσα σε χώρο πανεπιστημίου σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης. Στόχος αυτή τη φορά η γνωστή καθηγήτρια Μαίρη Μπόση, που δέχτηκε επίθεση από κουκουλοφόρους μέσα στην αίθουσα όπου δίδασκε.

Ήταν περίπου 10 άτομα, κουκουλοφόροι, εκείνοι που εισέβαλαν σε αίθουσα του Πανεπιστημίου Πειραιά. Εκείνη την ώρα βρισκόταν σε εξέλιξη το μάθημα από την καθηγήτρια Διεθνούς Ασφάλειας Μαίρη Μπόση.

Οι κουκουλοφόροι έλουσαν με μπογιά τη γνωστή καθηγήτρια αλλά δεν έμειναν εκεί. Την απείλησαν ότι την επόμενη φορά, θα πάθει «χειρότερα».

Δεν με χτύπησαν
Λίγη ώρα μετά την επίθεση, η Μαίρη Μπόση μίλησε στο ραδιόφωνο ΘΕΜΑ 104,6. Όπως είπε, οι εισβολής δεν τη χτύπησαν. Έκανε λόγο για μια από τις συνηθισμένες επιθέσεις.

«Δεν με χτύπησαν, ευτυχώς δεν χτύπησε κανείς. Η αίθουσα έγινε χάλια με τις μπογιές και χρειάστηκε να διακόψουμε το μάθημα. Ήταν μια μικρή ομάδα που εισέβαλε, δεν μας είπαν ποιοι ήταν, ήταν μία από τις συνηθισμένες επιθέσεις», τόνισε.

Καταδικάζει το υπουργείο Παιδείας
Το υπουργείο Παιδείας καταδίκασε την εισβολή κουκουλοφόρων σε αίθουσα του Πανεπιστημίου Πειραιώς και την επίθεση εναντίον της καθηγήτριας Μαίρης Μπόση την ώρα της διδασκαλίας. «Τέτοια φαινόμενα δεν έχουν θέση ούτε στην κοινωνία ούτε στον πανεπιστημιακό χώρο» αναφέρει η ανακοίνωση.

Και ο ΣΥΡΙΖΑ
«Η επίθεση στην καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Πειραιά, Μαίρη Μπόση, είναι απολύτως καταδικαστέα. Ενέργειες τέτοιου είδους στρέφονται ενάντια στο δημόσιο πανεπιστήμιο και στρώνουν τον δρόμο σε λογικές αυταρχισμού και ιδιωτικοποίησης», αναφέρει από την πλευρά του ο ΣΥΡΙΖΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γης Μαδιάμ κουκουλοφόρων στη Χαλκοκονδύλη – Έσπασαν ΑΤΜ και βιτρίνες

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σφοδρή επίθεση Βασιλειάδη σε παράγοντες του ποδοσφαίρου: «Διεθνώς ρεζίλι η χώρα – Έρχεται ποδοσφαιρικό Grexit»

ΑΚΟΜΑ: Σοκ στη Σταμάτα! Σκότωσε τη σύντροφό του και προσπάθησε να αυτοκτονήσει