Αναστολή της υπηρεσίας UberX στην Αθήνα αποφάσισε η Uber

Uber

Την αναστολή της μίας εκ των δύο υπηρεσιών που παρέχει στην ελληνική αγορά, της UberX, από την Τρίτη του Πάσχα, 10 Απριλίου, γνωστοποίησε με ανάρτησή της στο blog της η Uber.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στην Ελλάδα στον κλάδο των μεταφορών, παρέχοντας τις υπηρεσίες UberX στην οποία χρησιμοποιεί επαγγελματίες οδηγούς και UberTaxi, στην οποία χρησιμοποιεί επαγγελματίες οδηγούς ταξί.

Ως αιτία αναστολής της υπηρεσίας UberX η εταιρεία επικαλείται την πρόσφατη τροποποίηση της νομοθεσίας που διέπει τη λειτουργία του κλάδου στην Ελλάδα κι επισημαίνει ότι θα επανεξετάσει τη θέση της υπό το φως των νέων δεδομένων.

«Παραμένουμε αποφασισμένοι να συνεισφέρουμε στην Ελλάδα και θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε την υπηρεσία uberTAXI στην Αθήνα. Τις επόμενες μέρες, θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να στηρίξουμε τους συνεργάτες και τους οδηγούς που βασίστηκαν στην εφαρμογή μας κατά τη διάρκεια των τελευταίων χρόνων» προστίθεται στην ανακοίνωση.
Η υπηρεσία UberX ξεκίνησε στην Αθήνα το 2015 και μέχρι σήμερα πάνω από 450.000 άνθρωποι την χρησιμοποίησαν την συγκεκριμένη εφαρμογή για τις μετακινήσεις τους στην πόλη, αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Uber η οποία λειτουργεί σε περισσότερες από 600 πόλεις σε 65 χώρες στον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σε ισχύ το θερινό ωράριο μουσείων κι αρχαιολογικών χώρων – Στάση εργασίας των αρχαιοφυλάκων το Μ. Σάββατο

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: «Χαράτσι» και στο σεξ! Στο δόκανο της Εφορίας τα ζευγαράκια στα ξενοδοχεία ημιδιαμονής!

ΑΚΟΜΑ: Μηχανική βλάβη του Flyingcat 6 ανοιχτά της Αίγινας – Επιστρέφει στον Πειραιά με 332 επιβάτες