Δικηγόρος έπεσε θύμα ένοπλης ληστείας στο σπίτι της – Απείλησαν την οικογένειά της

Δικηγόρος

Συγκλονίζει η μαρτυρία δικηγόρου, η οποία έπεσε θύμα ένοπλης ληστείας στο σπίτι της στη Βουλιαγμένη, όπου οι δράστες κρατούσαν ομήρους τον πατέρα και τον γιο της.

Σύμφωνα με το Star, οι δυο ένοπλοι που μπήκαν στο σπίτι της γνωστής δικηγόρου είχαν μόνο έναν στόχο, να αφαιρέσουν τα κοσμήματα και τα χρήματα που βρίσκονταν στο σπίτι.

«Τους αντιλήφθηκε πρώτος ο πατέρας μου, που κοιμόταν κάτω με τον γιο, μου στο ισόγειο της κατοικίας και του είπαν κάνε ησυχία και δεν θα σας πειράξουμε», λέει η δικηγόρος.

«Τον πήραν μαζί με το γιο μου, υπό την απειλή όπλου και ενός διαρρηκτικού εργαλείου που ονομάζεται “σκύλα” και ανέβηκαν στον 1ο όροφο, στη δική μου κρεβατοκάμαρα», είπε, περιγράφοντας τις δραματικές στιγμές της ένοπλης ληστείας η δικηγόρος και πρόσθεσε: «Τεράστιο το σοκ, αλλά ως δικηγόρος έχω μάθει να αντιμετωπίζω τα πράγματα πιο ψύχραιμα. Έκανα ακριβώς ότι μου είπαν. Έκανα ησυχία και τους υπέδειξα που βρίσκονται τα χρήματα και τα κοσμήματα. Απόλυτα ήρεμη, ήσυχη το ίδιο και ο γιος μου και ο πατέρας μου».

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η συγκεκριμένη οικεία δεν είχε μέτρα ασφαλείας, ούτε συναγερμό και ήταν εύκολα προσβάσιμη.

Οι δύο ένοπλοι δράστες προσπάθησαν να εισβάλλουν στο σπίτι κόβοντας σιδερένια κάγκελα. Βρήκαν την εσωτερική πόρτα κλειδωμένη, ακολούθως βγήκαν από τον ίδιο χώρο που είχαν εισβάλει και μπήκαν από την πόρτα του ισογείου, που είναι η βοηθητική πόρτα της κουζίνας.

«Περίμεναν να επιστρέψω στην οικεία μου και ήθελαν να βρίσκομαι μέσα, όπως το ίδιο ήθελαν να βρίσκονται μέσα όλοι οι κάτοικοι. Όταν ο πατέρας μου, λόγω ηλικίας, δεν μπορούσε να κάτσει απόλυτα ήσυχος του είπαν “Κάτσε κάτω γέρο, γιατί αλλιώς θα δεις τι θα γίνει”», λέει η δικηγόρος.

«Μιλούσαν αρκετά καλά ελληνικά, αλλά καταλάβαινες ότι ήταν αλλοδαποί και φορούσαν μάσκες «full face».

Οι δράστες, εκτός από κοσμήματα και μετρητά, πήραν από το σπίτι της δικηγόρου και ράβδους χρυσού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα στοιχεία στην υπόθεση Λαγούδη – Το κομποσκοίνι που εξετάζουν τώρα οι Αρχές

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πέντε ύποπτοι για την απόπειρα δολοφονίας του 52χρονου επιχειρηματία στην Κηφισιά

ΑΚΟΜΑ: Δείτε τη στιγμή που ο Ρουβίκωνας κάνει την επίθεση στο τουρκικό προξενείο