Δημήτρης Καμμένος: “Να πέσουν οι τόνοι απέναντι στον Ερντογάν”

Καμμένος

«Θα πρέπει να πέσουν οι τόνοι απέναντι στον Ερντογάν», είπε σήμερα ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμένος, σχολιάζοντας την ανακοίνωση του Μαξίμου στην οποία ο Ταγίπ Ερντογάν χαρακτηρίστηκε «σουλτάνος».

Όπως τόνισε ο ίδιος, «οι δημόσιες δηλώσεις θα πρέπει να είναι μετρημένες» και ειδικότερα αυτές οι οποίες προέρχονται από το πρωθυπουργικό γραφείο «πρέπει να είναι πιο προσεκτικές».

Μιλώντας στο “Καλημέρα Ελλάδα” του Γιώργου Παπαδάκη, Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, κληθείς να σχολιάσει ότι ο Πάνος Καμμένος, χαρακτήρισε «τρελό» τον Τούρκο Πρόεδρο, απάντησε πως «ο Πάνος είναι ο καθ’ ύλιν αρμόδιος για τα παιδιά. Οι στρατιώτες είναι τα παιδιά του».

Σύμφωνα με την εκτίμηση του Δημήτρη Καμμένου, «η Τουρκία μας σέρνει σε εμπλοκή για να γκριζάρει το Αιγαίο, είτε το καταλαβαίνουμε είτε όχι, δεν πρέπει να συρθούμε σε αυτό».

Τέλος, όσον αφορά στις δηλώσεις Τόσκα, σχετικά με την αιματηρή απόπειρα ληστείας που έγινε χθες στην Κηφισιά, σημείωσε πως «δεν τον κάλυψαν» και τόνισε πως «η πραγματικότητα που ζουν αυτές και όλες οι οικογένειες δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί με φαντασιώσεις και ευχολόγια».

«Υπάρχει έγκλημα που έχει αλλάξει και είναι βίαιο», κατέληξε ο. Καμμένος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Υπουργικό σήμερα υπό τον Τσίπρα για ελληνοτουρκικά, Σκοπιανό, αξιολόγηση

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Κατρούγκαλος: «Αν οι «8» συμμετείχαν στο πραξικόπημα, η Ελλάδα δεν είναι υποχρεωμένη να τους δεχτεί»

ΑΚΟΜΑ: Κικίλιας: «Να λογοδοτήσει ο Τσίπρας για τις δηλώσεις Καμμένου»