Δ. Γάκης για εγκληματικότητα: Αυτό που με ανησυχεί περισσότερο είναι το θέμα της αυτοάμυνας (Βίντεο)

Ο βουλευτής Δωδεκανήσων του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Γάκης, βρέθηκε καλεσμένος του Άκη Παυλόπουλου στις Παρεμβάσεις και μίλησε γα το θέμα της εγκληματικότητας.

Ο κ. Γάκης ανέφερε ότι το φαινόμενο της εγκληματικότητας πάντα παίρνει αυξητικές διαστάσεις όταν η κοινωνία περνάει από περιόδους κρίσεων, όπως και η δικιά μας εδώ και 8 χρόνια. “Μακάρι να μπορούσε κανείς να εξασφαλίσει τέτοιες δυνάμεις της αστυνομίας που θα μπορούσαν να κάνουν τους Έλληνες πολίτες να νιώθουν ασφαλείς όπως και στα παλιά χρόνια, με ανοικτά τα παράθυρα και τις πόρτες”, ανάφερε επίσης ο κ. Γάκης.

“Πρέπει να δούμε αν μπορεί να γίνει δια κατανομή των δυνάμεων της αστυνομίας για την φύλαξη των πολιτών” επισήμανε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Γάκης μιλώντας για το θέμα της αυτοάμυνας ανέφερε ότι είναι το θέμα που τον ανησυχεί περισσότερο και λέγοντας ότι δεν υπάρχει ένας συγκεκριμένος ορισμός και δεν μπορεί αν πει κανείς ότι είναι μέχρι εδώ και μετά είναι παράνομο. Εξαρτάτε όπως ο καθένας το νιώθει, τόνισε.

“Φανταστείτε να είμαστε με την εικόνα να είμαστε όλοι Σαββίδιδες να βγαίνουμε με τα πιστόλια” είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γάκης.

Δείτε όλα όσα είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ το βράδυ της Δευτέρας 2 Απριλίου. Η τοποθέτηση του ξεκινάει στο 14:10ο λεπτό:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Εισβολή ληστών σε σπίτι στην Κηφισιά – Σε κρίσιμη κατάσταση ο ιδιοκτήτης μετά από πυροβολισμούς!

Δείτε τον – Αυτός είναι ο 58χρονος στο Ωραιόκαστρο που κρατούσε ομήρους τα ξαδέλφια του (pics)

Οικογενειακή τραγωδία στο Κιάτο – Πυροβόλησε και σκότωσε κατά λάθος τον αδερφό του