Η κόρη γνωστής Ελληνίδας τραγουδίστριας «Μήλον της Έριδος» ανάμεσα σε Μενεγάκη-Γερμανού! (video)

Μενεγάκη

Η τηλεοπτική σεζόν δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί, ωστόσο όλοι οι τηλεοπτικοί σταθμοί σχεδιάζουν από τώρα το πρόγραμμά τους κι αναζητούν νέα πρόσωπα, προκειμένου να ενισχύσουν τις ομάδες τους.

Το ίδιο συμβαίνει και στα «στρατόπεδα» της Ελένης Μενεγάκη και της Ναταλίας Γερμανού, οι οποίες από τώρα ψάχνουν φρέσκα πρόσωπα για να εντάξουν στις εκπομπές τους, προκειμένου να κερδίσουν το τηλεοπτικό κοινό.

Μενεγάκη

Σύμφωνα με τον Γιάννη Πουλόπουλου και το ρεπορτάζ της εκπομπής «Στην φωλιά των κου κου», η Εβελίνα Νικόλιζα έγινε «Μήλον της Έριδος» για τις δύο κύριες.

«Είχαμε πει πως η Ελένη ψάχνει ένα αγόρι και ένα κορίτσι. Μήπως κάποιος έχει προλάβει την Ελένη Μενεγάκη, η οποία ακόμα βρίσκεται στο στάδιο του ψησίματος και μήπως υπάρχει και κάποιο άλλο πρόσωπο, συγκεκριμένα, κάποια άλλη γυναίκα που διεκδικεί την Εβελίνα Νικόλιζα; Οι πληροφορίες μου λένε ότι εκεί στο Epsilon και συγκεκριμένα στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, τους αρέσει πολύ η Εβελίνα Νικόλιζα. Επειδή η Ναταλία δεν θέλει να κάνει live δοκιμαστικά, όπως έχει συμβεί και στο παρελθόν, λέει κάτσε να τον προσεγγίσω με ένα μήνυμα στο Facebook. Η Ναταλία Γερμανού του χρόνου θα κάνει εκπομπή το σαββατοκύριακο, τώρα το που ακριβώς αφήνω ένα ερωτηματικό ακόμα. Δεν παίρνει κανέναν από την Ελένη, γιατί η Εβελίνα Νικόλιζα ακόμα δοκιμάζεται δεν έχει κλείσει τίποτα με την Ελένη. Στην ουσία ξέρω ότι η Ναταλία Γερμανού καλοβλέπει την Εβελίνα Νικόλιζα και πολύ φοβάμαι ότι επειδή η Ναταλία Γερμανού δεν κάνει live δοκιμαστικά, μπορεί και να την προλάβει πιο γρήγορα. Αν της αρέσει κάποιος τον αρπάζει», ανέφερε ο δημοσιογράφος.

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λόγω εγκυμοσύνης – Πότε αποχωρεί από το Happy Day η Σταματίνα Τσιμτσιλή (video)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τι έδειξαν οι νεκροψίες για το θάνατο του γνωστού DJ Avicii

ΑΚΟΜΑ: Δείτε την Αθηνά του Power of love σε Ρωσικά καλλιστεία (Βίντεο)