Πυγμάχος “ξάπλωσε” δράστη που εισέβαλε στο σπίτι του και απείλησε την κόρη του! (Βίντεο)

Ο Τζόναθαν Άμπραμς φαίνεται ότι δεν άκουσε τον Έλληνα αναπληρωτή υπουργό προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα, να κάνει πως κοιμάται αν μπει εισβολέας στο σπίτι του, και ως γνώστης πολεμικών τεχνών “ξάπλωσε” τον δράστη που έκανε το λάθος να εισέλθει στην οικία του και να απειλήσει κιόλας την κόρη του.

Συγκεκριμένα ο πυγμάχος Τζόναθαν Άμπραμς μιλώντας στο τοπικό ειδησεογραφικό σταθμό WDIV του Μίσιγκαν στις ΗΠΑ, εξήγησε ότι είχε λάβει μια κλήση από την κόρη του στις 30 Μαρτίου σχετικά με έναν άγνωστο που είχε εισβάλει στο σπίτι τους. Αμέσως έφτασε εκεί όπου εφάρμοσε αυτά που είχε μάθει στην πυγμαχία πάνω στον άτυχο εισβολέα.

Μετά κατέγραψε όλα όσα συνέβησαν και το ανέβασε στο facebook. Εκεί φαίνεται να λέει, εκτός των άλλων στον άνδρα, που αργότερα αναγνωρίστηκε ως ο 32χρονος Ιάκωβος Κρούζ, ότι “είναι ένα γ… λάθος που ήρθες στο σπίτι μου και να επιτεθείς στην κόρη μου… πρέπει να έχεις χάσει τελείως το μυαλό σου”, την ώρα που ο 32χρονος προσπαθούσε επανειλημμένα να μην δείχνει το πρόσωπο του στην κάμερα και πριν τον συλλάβει η αστυνομία.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τα βάζει με τον Τόσκα ο Καμίνης: «Έχει χαθεί ο έλεγχος – Εσκεμμένη αβουλία απέναντι σε αντιεξουσιαστές»

Τόσκας: «Θα αφαιρέσουμε αστυνομικούς από τη φύλαξη προσώπων και θα τους κατεβάσουμε στο δρόμο»

Τόσκας: «150 επιπλέον αστυνομικοί στις περιπολίες της Αθήνας»