Θεοδωράκης: “Με τέτοια αστυνομικά μέτρα στη Μυτιλήνη ο Τσίπρας δεν θα δει τα προβλήματα”

Θεοδωράκης

Με ειρωνικό τρόπο σχολίασε ο Σταύρος Θεοδωράκης τα αστυνομικά μέτρα που έχουν ληφθεί για την προστασία του Πρωθυπουργού στην Μυτιλήνη.

Όπως δήλωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού, με τέτοια μέτρα και τόσους αστυνομικούς γύρω του δεν θα μπορέσει να δει τα προβλήματα, και τον κάλεσε να βγει έξω από το κόκκινο χαλί.
Με αφορμή την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στη Λέσβο για το αναπτυξιακό συνέδριο που πραγματοποιείται στο νησί είπε: «θα πρέπει ο Αλέξης Τσίπρας να περάσει έξω από το κόκκινο χαλί, να δει έξω από τις φιέστες και να αντικρίσει τα πραγματικά προβλήματα». Αν και, όπως συμπλήρωσε «δε νομίζω ότι είναι εύκολο με τόσο αστυνομικό κλοιό γύρω του».

Ο Σταύρος Θεοδωράκης επανέλαβε ότι τα σημαντικά προβλήματα του νησιού έχουν να κάνουν με την ανικανότητα της κυβέρνησης και τη γραφειοκρατία του κράτους, καθώς η Ε.Ε. έχει δώσει χρήματα από τον Σεπτέμβριο για τις δομές φιλοξενίας μεταναστών, αλλά ακόμα δεν έχουν εκταμιευτεί. Και αναρωτήθηκε: «Γιατί δεν εκταμιεύονται; Γραφειοκρατία από τον Σεπτέμβριο; Υπάρχει ένα διοικητικό σύστημα, κομματικό, που εναλλάσσεται ανάλογα με τις κυβερνήσεις, το οποίο φρενάρει τα λογικά πράγματα που θα έπρεπε να γίνουν στην χώρα» συμπλήρωσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στη Λήμνο ο Αλέξης Τσίπρας (video)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Διευκρινήσεις Μαυραγάνη: «Υπό ποιες προϋποθέσεις θα οδηγούν οι 17χρονοι»

ΑΚΟΜΑ: Σπυράκη για επίσκεψη Τσίπρα στη Λέσβο