“Καταδρομική” έφοδος στο ροζ ξενοδοχείο της Τζούλιας

Νύχτα τρόμου στο «καταφύγιο» του απαγορευμένου έρωτα! Παράνομα ζευγαράκια «έβγαζαν τα μάτια τους» ενώ τρεις κουκουλοφόροι με βαριοπούλες ξάφριζαν τα ταμεία στην υποδοχή του ξενοδοχείου.

Aγωνία και αβεβαιότητα σκόρπισε στα παράνομα και μη ζευγαράκια, που αναζητούν στιγμές ηδονής στην ανωνυμία που εξασφαλίζουν τα υποφωτισμένα δωμάτια ξενοδοχείων, η εισβολή τριών άγνωστων κακοποιών σε γνωστό ροζ ξενοδοχείο ημιδιαμονής στα βόρεια προάστια, κοντά στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας, λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Οι τρεις κουκουλοφόροι ανέβηκαν με μια δρασκελιά τα τρία σκαλάκια της εισόδου του ξενοδοχείου και βρέθηκαν κατευθείαν στην υποδοχή. Η κοπέλα που έκανε την νυχτερινή βάρδια σήκωσε το κεφάλι της και σκέφτηκε για μια στιγμή ότι είχαν σκοπό να διανυκτερεύσουν ως ερωτικό τρίο! Όμως, πάγωσε όταν αντίκρισε τις βαριοπούλες και τα λοστάρια που κρατούσαν χωρίς την παραμικρή… ερωτική διάθεση!

Εν μέσω των αναστεναγμών ηδονής που έδιναν και έπαιρναν από τα κλειδωμένα δωμάτια, οι εισβολείς απείλησαν την έντρομη κοπέλα και της ζήτησαν επίμονα τα χρήματα που είχε στο ταμείο. Από τον τόνο της φωνής τους κατάλαβε ότι αν δεν υπάκουε στις εντολές τους αυτοί ήταν ικανοί για όλα.

Ευτυχώς για την ίδια, δεν έφερε αντίρρηση και άνοιξε το ταμείο, απ’ όπου έβγαλε και τους έδωσε 1.700 ευρώ. Οι ληστές φάνηκε να ικανοποιούνται με το ποσό, άρπαξαν τα χρήματα και εξαφανίστηκαν αμέσως από το ξενοδοχείο. Οι αστυνομικοί που έφτασαν αμέσως μόλις ειδοποιήθηκαν από την κοπέλα στην υποδοχή, τής πήραν κατάθεση και πληροφορήθηκαν ότι, εκτός από κουκούλες, οι κακοποιοί φορούσαν και γάντια για να μην αφήσουν κάποιο αποτύπωμα.

Περιπολικά και μοτοσικλετιστές της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. σάρωσαν την περιοχή αναζητώντας τους δράστες, όμως χωρίς αποτέλεσμα. Το κτίριο βρίσκεται σε ένα σημείο από το οποίο είχαν εύκολη διαφυγή μέσα από τα ερημικά στενά της περιοχής. Ετσι, ήταν εύκολο γι’ αυτούς να χαθούν μετά τη ληστεία στη σκοτεινή και αραιοκατοικημένη περιοχή, χωρίς να διακινδυνεύσουν ιδιαίτερα.

Οι κακοποιοί φαίνεται ότι είχαν μελετήσει καλά τους χώρους του ροζ ξενοδοχείου, οι οποίοι παρέχουν πλήρη κάλυψη από τα αδιάκριτα βλέμματα στα ζευγαράκια που καταφθάνουν, καθώς τη θέα προς την είσοδο κρύβουν μια δενδροστοιχία και το πάρκινγκ των αυτοκινήτων. Ετσι, δεν θα ήταν εύκολο να τους δει κάποιος κατά την είσοδό τους.

Η εγκληματικότητα χτυπά πλέον την πόρτα ακόμα και των ξενοδοχείων που αποτελούν διακριτικές ερωτικές φωλιές για τα ζευγάρια που δεν θέλουν να δίνουν στόχο. Ομως, φαίνεται ότι οι λίγες ώρες απόλαυσης μπορεί να γίνουν εφιάλτης γι’ αυτά, καθώς δεν είναι απίθανο πάνω στις πιο ιδιωτικές στιγμές τους να βρεθούν πρόσωπο με πρόσωπο με αποφασισμένους ληστές, είτε ως μάρτυρες ή ακόμη και ως θύματα!

Του Γιάννη Κωτσαλά

Πηγή: espressonews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Inna Innaki: Σαρώνει στις ΗΠΑ, έγινε «virtual» (pics)

Μοιράζει εγκεφαλικά η Έλενα Τσαγκρινού με το διάφανο μαγιό της! (pic)

Μαριάννα Καλέργη δαγκωτό! Γιατί οι Έλληνες δεν έμαθαν ποτέ τι να ψηφίζουν… (16 pics)