Ένωση Κεντρώων: Ήρθε το τέταρτο μνημόνιο, που φέρει την υπογραφή των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

«Ήρθε το τέταρτο μνημόνιο που φέρει φαρδιά-πλατιά την υπογραφή του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ. Είναι δηλαδή το δεύτερο μνημόνιο αποκλειστικά του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ», είπε εκ μέρους της Ένωσης Κεντρώων, ο Μάριος Γεωργιάδης, ο οποίος κατηγόρησε την κυβέρνηση πως έφερε ό,τι η ίδια κατήγγειλε (ρουσφετολογικό κράτος, “μπαξίσια” στο τέλος κάθε χρόνου για ψηφοθηρικούς λόγους).

Επίσης, ο κ. Γεωργιάδης υποστήριξε ότι η κυβέρνηση αναφέρεται σε ένα ολιστικό αναπτυξιακό σχέδιοκενό γράμμα, αφού δεν περιέχει καμμία πρόταση, κανέναν στόχο, κανένα χρονοδιάγραμμα, «απολύτως τίποτα».

Επί της ουσίας, του πολυνομοσχεδίου ο ειδικός αγορητής της Ένωσης Κεντρώων είπε ότι περιέχει «εξοργιστικά» άρθρα, όπως: οι μειώσεις επικουρικών συντάξεων, τα “ψίχουλα” του επιδόματος κοινωνικής αλληλεγγύης, τους πλειστηριασμούς των σπιτιών των πολιτών, το “θησαυροφυλάκειο” που οδηγεί σε ασφυξία τους φορείς της γενικής κυβέρνησης (κυρίως τους ΟΤΑ), η ιδιωτικοποίηση της ΓΑΙΑΟΣΕ και η “αμύθητη περιουσία” της μέσω του Υπερταμείου, “εξωφρενικά” πλεονάσματα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στην Βουλή το Πολυνομοσχέδιο: Οι αλλαγές στον Νόμο Κατσέλη και τον εξωδικαστικό μηχανισμό

Δεν τα βρήκαν για το ελληνικό χρέος στο Washington Group – Που διαφώνησαν

Σολτς: «Αν πάνε όλα καλά με την Ιταλία η Ελλάδα θα βγει στις αγορές»