Νέος τριγμός στους ΑΝΕΛ – Αποχωρεί η Μανταλένα Παπαδοπούλου!

Μανταλένα Παπαδοπούλου

Νέα “βόμβα” στους ΑΝΕΛ. Η Μανταλένα Παπαδοπούλου ανακοίνωσε την αποχώρηση της από τους ΑΝΕΛ, με μία ανάρτηση με αιχμές για την συμφωνία με την ΠΓΔΜ που υπογράφεται σήμερα στις Πρέσπες.

Η πρώην εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ Μανταλένα Παπαδοπούλου ανακοίνωσε πριν από λίγο ότι ότι δεν θα συνεχίσει στο κόμμα του Πάνου Καμμένου, γράφοντας χαρακτηριστικά σε ανάρτηση της στο Facebook ότι «η συνείδησή μου επιβάλλει να αποχωρήσω από την ενεργό πολιτική και να γυρίσω στο σπίτι μου».

Ολόκληρη η ανάρτηση της
«Σε ό,τι με αφορά περίμενα μέχρι και την ύστατη ώρα. Πλέον εξαντλείται κάθε περιθώριο μέχρι την υπογραφή σε λίγη ώρα στις Πρέσπες. Δεν αμφισβητώ τις πατριωτικές προθέσεις του Πάνου Καμμένου. Διαφωνώ με τους χειρισμούς προς υπεράσπιση της θέσης μας για το Σκοπιανό, που είναι η μόνη υπερ του εθνικού συμφέροντος. Ενημέρωσα έγκαιρα σε ανώτατο επίπεδο εσωκομματικά για τους προβληματισμούς μου. Ίσως δικαιωθούν στο μέλλον οι όποιες επιλογές. Εμένα όμως η συνείδησή μου επιβάλλει να αποχωρήσω από την ενεργό πολιτική και να γυρίσω στο σπίτι μου. Η κατάπτυστη συμφωνία που προέκυψε και από την ανεπάρκεια και τις εγκληματικές πολιτικές του παρελθόντος δεν πρέπει να υπογραφεί από τον Υπουργό Εξωτερικών και από κανέναν άλλον».

Να σημειωθεί ότι το Σάββατο ο Πάνος Καμμένος διέγραψε τον Δημήτρη Καμμένο μετά το «ναι» που ψήφισε στην πρόταση μομφής της ΝΔ κατά της κυβέρνησης για την συμφωνία για το Σκοπιανό.