Γνωστή δημοσιογράφος έγινε γιαγιά! Ο αστείος τρόπος που το ανακοίνωσε (Εικόνα)

Η γέννηση ενός παιδιού είναι το μεγαλύτερο δώρο, το θαύμα της ζωής. Κι όπως λέει ο λαός «του παιδιού μου το παιδί δυο φορές παιδί μου». Η γνωστή δημοσιογράφος, Μαριάννα Πυργιώτη την Κυριακή 5 Αυγούστου, έγινε γιαγιά.

Η δημοσιογράφος είναι πανευτυχής και βιώνει απερίγραπτες στιγμές. Μάλιστα, είναι τόσο περήφανη και χαρούμενη που έγινε γιαγιά που θέλησε να το δηλώσει δημόσια με ένα χιουμοριστικό tweet και μια φωτογραφία με το γιο της και το νεογέννητο, μέσα από το μαιευτήριο.

«Το account έγινε γιαγιά !! Να σέβεστε!!!», με δεκάδες ευχές να ακολουθούν.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Μαριάννα Πυργιώτη επέλεξε να δημοσιοποιήσει ένα τόσο ευτυχές γεγονός μέσω των κοινωνικών δικτύων. Η δημοσιογράφος ενημέρωσε τους ακολούθους της – κατά τον ίδιο τρόπο – και όταν παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Ραμ Αβιράμ, πρώην πρέσβη του Ισραήλ στην Ελλάδα, τον Ιούνιου του 2016. Για την απόφασή της να παντρευτεί για δεύτερη φορά και για την πρόταση γάμου, η Μαριάννα είχε μιλήσει στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή των Καραβάτου-Κατσούλη, στο Epsilon.

Χαρακτηριστικά είχε δηλώσει:

«Το λέω με λίγη καθυστέρηση. Δηλαδή η πρόταση γάμου έγινε πριν 3 -4 χρόνια και αποφάσισα τώρα. Είπα ότι αν ξαναπαντρευτώ ποτέ μου, γιατί επαναλαμβάνω δεν είχα ξαναπαντρευτεί ποτέ στο ενδιάμεσο, λέω αν ξαναπαντρευτώ, θα παντρευτώ εσένα. Είναι ο Ραμ Αβιράμ ο καλός μου, ο πρώην πρέσβης του Ισραήλ στην Ελλάδα. Εσείς θα τον ξέρετε, εκείνη την εποχή το 2004. Συναντηθήκαμε τότε και είμαστε 10 χρόνια μαζί και είπα κάποια στιγμή αν πω «ναι» στην πρόταση γάμου που είχε γίνει προ τριετίας. Ο Ραμ τον μισό καιρό μένει στην Ελλάδα, μένουμε μαζί και ταξιδεύει και στο Τελ Αβίβ. Έχει συνταξιοδοτηθεί πλέον, είναι 60 χρονών. Τώρα διδάσκει στο πανεπιστήμιο. Όσο περνά ο καιρός μοιράζουμε το χρόνο μας.

Είχαμε πάει ταξίδι στη βόρειο Ινδία, στα Ιμαλάια και κάπου στα 4.850 μέτρα, μέσα σε μια σκηνή, ήταν απ’ έξω οι καμήλες οι βακτριανές, έβγαλε ένα κουτάκι, είχε μέσα ένα υπέροχο μονόπετρο και μου είπε «θα με παντρευτείς;». Ούτε λουλούδια, ούτε βιολιά, ούτε τίποτα. Σου λέω οι καμήλες ήταν απ’ έξω και κάτι γελάδια.

Δεν έχουμε ορίσει ημερομηνία, αλλά θα είναι πολιτικός γάμος κατ΄ανάγκην. Στο δημαρχείο θα μας παντρέψει ο κ. Καμίνης και κουμπάρα θα είναι η Κάτια Μακρή».

Πηγή: peoplegreece.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έξαλλη η Ζουγανέλη με εταιρία αδυνατιστικών προϊόντων – Τι απάντησε η ίδια

Προσυνεννοημένο το «κόψιμο» Σαββόπουλου στον Ζουγανέλη στο Καλλιμάρμαρο

Ο Σαββόπουλος κόβει τον Ζουγανέλη που τραγουδάει σαν … «αγανακτισμένος» (Βίντεο)