Τις πληγείσες περιοχές επισκέφτηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Επίσκεψη στις πληγείσες περιοχές από τη φονική πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική, πραγματοποίησε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος.

Στόχος να ενημερωθεί για την κατάσταση που επικρατεί στις πυρόπληκτες περιοχές αλλά και τί είδους μέριμνα υπάρχει για την ανακούφισή τους.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος επισκέφθηκε σήμερα και το Λύρειο Ιδρυμα, στην περιοχή του Νέου Βουτζά, το οποίο υπέστη σοβαρές ζημιές από τις πρόσφατες πυρκαγιές, με σκοπό να συμβάλει στη σύντομη επαναλειτουργία του.

Όπως αναφέρουν πηγές του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο κ. Παυλόπουλος συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Ιδρύματος, Μητροπολίτη Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ. Κύριλλο, την ηγουμένη και τις μοναχές και συζήτησε μαζί τους την αναζήτηση τρόπων για την αποκατάσταση των ζημιών και την επαναλειτουργία του ιδρύματος πριν το φθινόπωρο.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επέλεξε να πάει ιδιωτικά χωρίς κάμερες σε αυτήν του την επίσκεψη και γι’ αυτό δεν πήρε ούτε και συνεργάτη του από το Γραφείο Τύπου.

Διαβάστε, επίσης:Υποτίμησαν τη φωτιά – Νόμιζαν ότι δεν θα περνούσε τη Μαραθώνος, καταγγέλλει ο Ακαδημαϊκός Χρήστος Ζερεφός