Ειρήνη Λαγούδη: «οι δολοφόνοι είναι γνωστοί», αναφέρει η οικογένειά της

Τα τελευταία αυτά στοιχεία δημιουργούν νέα βάση για τις έρευνες του θανάτου της 44χρονης την παραλία Φωτμού της Τριχωνίδας, που αρχικά τα στοιχεία έδειχνα αυτοκτονία, ενώ πλέον το στενό οικογενειακό περιβάλλον της Ειρήνης Λαγούδη είναι σίγουρο ότι δολοφονήθηκε.

Ξεκινά νέος κύκλος καταθέσεων:
Μετά την αλλαγή των δεδομένων και τα τελευταία στοιχεία, η ανακρίτρια αναμένεται να ξεκινήσει νέο κύκλο καταθέσεων και όσοι γνωρίζουν τα στοιχεία μιλούν για δυο άνδρες οι οποίοι θα βρεθούν στο επίκεντρο.

Ο ένας είναι ένας άνθρωπος που είναι γνωστό από την πρώτη στιγμή ότι ανήκε στο περιβάλλον της άτυχης γυναίκας.

Ο συγκεκριμένος άνδρας έχει κληθεί μέχρι σήμερα να καταθέσει τουλάχιστον μια φορά στις αρχές.

Το άλλο πρόσωπο, ανήκει και αυτό στο περιβάλλον της Ειρήνης Λαγούδη. Οι πρώτες πληροφορίες, μιλούν για ένα άτομο 50 ως 60 ετών.
Καταληκτικά, οι δύο άνδρες τοποθετούνται από την έρευνα μαζί με την 44χρονη τη μοιραία για εκείνη μέρα στην λίμνη Τριχωνίδα.

Τί αναφέρει ο δικηγόρος της οικογένειας:

«Μόλις προσωποποιηθεί η δίωξη αμέσως θα καταθέσουμε νέο δικόγραφο που θα περιέχει ονοματεπώνυμο και ταυτόχρονα θα κάνουμε και τις ανάλογες αστικές αγωγές», δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας, Βασίλης Ταουξής στο STAR.
Στον Εισαγγελέα Αγρινίου έχουν καταθέσει δεκάδες άτομα. Τώρα, η ανακρίτρια θα μελετήσει τη δικογραφία, θ’ αξιολογήσει τα στοιχεία και θα καλέσει εκ νέου κάποιους από τους εμπλεκόμενους. Στη συνέχεια, θα ασκηθούν ποινικές διώξεις, εναντίων συγκεκριμένων ανθρώπων, οι οποίοι από μάρτυρες θα γίνουν κατηγορούμενοι.

Μάλιστα, όπως λέει ο ίδιος υπάρχουν δεκάδες καταθέσεις οι οποίες δείχνουν που πρέπει να κατευθυνθεί η έρευνα και ποια τα πρόσωπα με τα οποία πρέπει να ασχοληθεί ο ανακριτής.

Διαβάστε, επίσης:Ελλιπής η δικογραφία στην υπόθεση του θανόντος Ζακ Κωστόπουλου -θα απολογηθεί αύριο ο κοσμηματοπώλης