Τί δήλωσε ο επίδοξος βιαστής για το βιασμό της 22χρονης στο Ζεφύρι

Αθώος δήλωσε ο 58χρονος Ρομά για τον άγριο βιασμό της 22χρονης στο Ζεφύρι. Έχει βέβαια βεβαρυμένο παρελθόν δεδομένου πως είχε βιάσει και στο παρελθόν και είχε αφεθεί ελεύθερος.

Τότε είχε επίσης συλληφθεί, αλλά είχε αφεθεί ελεύθερος με τη μόνη υποχρέωση να δίνει το «παρών» κάθε 1 και 15 του μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής όπου διέμενε.
Σε βάρος του 58χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα του βιασμού, της κατοχής και της εμπορίας ναρκωτικών ουσιών αλλά και της μη έκδοσης αστυνομικής ταυτότητας.

Ο 58χρονος μετά την άσκηση της δίωξης σε βάρος του οδηγήθηκε σε ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί για τις κατηγορίες, ζήτησε όμως και έλαβε, ως έχει το δικαίωμα, προθεσμία προκειμένου να προετοιμαστεί την ερχόμενη Δευτέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος στην απολογία του φέρεται να αρνήθηκε τον βιασμό, αλλά και τις υπόλοιπες πράξεις που του αποδίδονται (εμπορία και κατοχή ναρκωτικών και μη έκδοση αστυνομικής ταυτότητας).

Ο κατηγορούμενος φέρεται να ισχυρίζεται πως γνώριζε φυσιογνωμικά τη νεαρή κοπέλα, η οποία εκείνη την ημέρα περνούσε από το σπίτι του μαζί με το φίλο της.

Όπως φέρεται να λέει στην απολογία του, τους κέρασε ένα ποτό στην αυλή του σπιτιού του και ο φίλος της έφυγε. Τότε ο ίδιος ήρθε πιο κοντά με την 22χρονη χωρίς ωστόσο – όπως ισχυρίζεται – να έχουν σεξουαλική επαφή.

Η 22χρονη, η οποία σύμφωνα με τον κατηγορούμενο προτού συναντηθούν είχε κάνει χρήση ναρκωτικών, λιποθύμησε.

Ο 58χρονος φέρεται να ισχυρίστηκε πως ο ίδιος μαζί με τον φίλο της κοπέλας ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ.

Διαβάστε, επίσης:Στην Κρατική Ασφάλεια προσήχθη στις 11 το πρωί ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα