Βρέθηκε DNA του Ζακ Κωστόπουλου στο μαχαίρι, αλλά αυτό δε λέει το παραμικρό 

Οι ισχυρισμοί ότι άγγιξε κοσμήματα και ότι πήγε να κλέψει, είναι ανυπόστατοι. Δεν υπάρχει κανένα αποτύπωμα εντός που να ανήκει στον Ζακ, δεν υπάρχει ληστεία ή απόπειρα ληστείας.

Ο θάνατος που σημειώθηκε στις 21 Σεπτεμβρίου διερευνάται ακόμη με μαρτυρίες να εξετάζονται ως προς το τι προηγήθηκε του ξυλοδαρμού του 33χρονου την ώρα που προσπαθούσε να βγει από το κοσμηματοπωλείο της οδού Γλάδστωνος στην Ομόνοια.

Το μαχαίρι με το DNA του Ζακ Κωστόπουλου δε συνεπάγεται αυτομάτως ότι το κρατούσε ή ήταν δικό του.  Γνώστες της υπόθεσης σημειώνουν ότι το μαχαίρι μπορεί να ήταν οπουδήποτε μέσα στο κατάστημα και να έσταξε ιδρώτας του Ζακ. “Αυτό δεν λέει το παραμικρό” αναφέρουν στο Νews 24/7 οι ίδιες πηγές.

Το σχετικό πόρισμα από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια επιβεβαιώνει ότι ο 32χρονος κρατούσε το μαχαίρι τη στιγμή που μπήκε στο κοσμηματοπωλείο.

Το γεγονός ότι στην αρχή δε βρέθηκαν αποτυπώματα  μπορεί να οφείλεται και στο μικρό μέγεθος της λαβής του μαχαιριού, αλλά κι από το γεγονός ότι το κράτησαν κι άλλα άτομα.
Το υλικό του DNA δεν είναι ικανοποιητικό ακόμα αλλά ακόμη εξετάζεται και είναι προς διερεύνηση.

Τί δήλωσε η δικηγόρος της οικογένειας:

“Έχουμε ένα βίντεο από τα πολλά που υπάρχουν με το οποίο αποδεικνύεται πως απομακρύνεται η ληστεία και η κλοπή και όσα διαδίδονται. Εμφανίζεται έξω από το κατάστημα Βενέτη όπου δύο τον απωθούν από το να μπει και μετά χάνονται τα πλάνα. Περιμένουμε περισσότερο υλικό από βίντεο που εξετάζονται αυτή τη στιγμή”, σημείωσε χαρακτηριστικά η κ. Πετσιμέρη.

Διαβάστε, επίσης:Ξεκίνησε η δίκη του 56χρονου που κατηγορείται ότι σκότωσε την κόρη του