Η Βουλή αρνήθηκε να τηρήσει ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του Κωνσταντίνου Κατσίφα

Στην συνεδρίαση της βουλής την Δευτέρα 29 Οκτωβρίου, μια μέρα μετά την εκτέλεση του 35χρονου Ηπειρώτη, λίγο πριν την έναρξη της συζήτησης της επίκαιρης επερώτησης της ΝΔ, η βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ελένη Ζαρούλια πήρε τον λόγο και ζήτησε να τηρηθεί από την βουλή ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του Κωνσταντίνου Κατσίφα.

«Πριν ξεκινήσει η επίκαιρη επερώτηση, επειδή εχθές στην Βόρειο Ήπειρο δολοφονήθηκε άνανδρα από το αλβανικό καθεστώς που διώκει τον Ελληνισμό ένας Έλληνας επειδή ήθελε ανήμερα επετείου της 28ης Οκτωβρίου να κυματίζει η Ελληνική Σημαία, θα ήθελα να ζητήσω να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή από την βουλή στην μνήμη του 35χρονου Κωνσταντίνου Κατσίφα» δήλωσε η βουλευτής της Χρυσής Αυγής.

Όπως καταγγέλλει το κόμμα της Χρυσής Αυγής, ο αντιπρόεδρος της βουλής επικαλούμενος δήθεν τον κανονισμό της βουλής, προσπέρασε την πρόταση της κ. Ζαρούλιας και συνέχισε τις διαδικασίες.

Από την κίνησή του αυτή δεν αντέδρασε κανένας άλλος βουλευτής, αποδεικνύοντας πως όλα τα κόμματα συμφωνούν στο να μην τηρηθεί ενός λεπτού σιγή για τον δολοφονημένο Ηπειρώτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι αλβανικές αρχές έδωσαν «το πράσινο φως» στον Έλληνα ιατροδικαστή

Μητέρα Κατσίφα: «Εκτέλεσαν το γιο μου γιατί έχουν μίσος για τον ελληνισμό» 

5 λεπτά είδε ο Έλληνας ιατροδικαστής τον Κ. Κατσίφα – Αλλοίωση στοιχείων απ’ τους Αλβανούς