Ο Μένιος Φουρθιώτης έχασε τα ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του Open – τέλος τα «Αποκαλυπτικά»

Να θυμίσουμε στους αναγνώστες μας πως δεν έχει επιδείξει και την καλύτερη διαγωγή του κόσμου.

Παρελθόν από το κανάλι Open αποτελεί ο Μένιος Φουρθιώτης, που παρουσίαζε την εκπομπή «Αποκαλυπτικά».
Ο παρουσιαστής σύμφωνα με το reader.gr έχασε τη δίκη για τα ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του καναλιού και, σύμφωνα με κύκλους του Open, λύνεται άμεσα η συνεργασία τους.
Σύντομα θα υπάρξει και επίσημη ανακοίνωση από την πλευρά του σταθμού.

Μάλιστα  το πρωί της  περασμένης Κυριακής εμφανίστηκε στο αστυνομικό τμήμα Παιανίας και κατέθεσε μήνυση γιατί, όπως αναφέρεται «αρνούνται να εφαρμόσουν όλες τις ενέργειες των απαραίτητων τεχνικών εργασιών».

Ο δικηγόρος του κ. Κούγιας βασίστηκε στο εξής:

Με δεδομένο ότι πρόκειται για την εκπομπή με την υψηλότερη τηλεθέαση αυτή τη στιγμή στο Open, πολύ πάνω από τον μέσο όρο του σταθμού, η κακή εικόνα που βγαίνει προς τα έξω βλάπτει εκτός από την εκπομπή και το ίδιο το κανάλι, αναφέρουν χαρακτηριστικά.
Η αυτόφωρη διαδικασία έχει κινηθεί με εντολή εισαγγελέα κι επειδή πρόκειται για «διαρκές έγκλημα», αν δεν συλληφθούν εντός της ημέρας οι υπεύθυνοι, οι αρχές θα μεταβαίνουν καθημερινά στην Παιανία.

Η δήλωση του καναλιού:

«Δυνάμει της σχετικής δικαστικής απόφασης η συνεργασία του OPEN με τον κύριο Μαίανδρο Φουρθιώτη διακόπτεται οριστικά και ως εκ τούτου από εδώ και πέρα παύει τελεσίδικα η μετάδοση των εκπομπών του», αναφέρεται στην ανακοίνωση του καναλιού.

Το Πρωτοδικείο της Αθήνας, με την υπ’ αριθμό. 7738/2018 απόφασή του απέρριψε την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων του παρουσιαστή σε βάρος του καναλιού «Έψιλον» (σήμερα Open) και των εταιριών Dimera και Ραδιοτηλεοπτική.

Ο παρουσιαστής είχε κερδίσει προσωρινή διαταγή και τη διατήρηση αυτής, μέχρι την έκδοση απόφασης από το δικαστήριο των ασφαλιστικών μέτρων. Η προσωρινή διαταγή, που είχε εκδοθεί τον περασμένο Ιούλιο, προέβλεπε την παραμονή του παρουσιαστή στο κανάλι, όπως προέβλεπε η σύμβασή του.

Κατά την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων οι συνήγοροι των αντίδικων πλευρών έδωσαν μάχη ενώπιον της έδρας με αιχμή του δόρατος την τροποποιητική σύμβαση που φέρεται να έχει υπογράψει ο παρουσιαστής με τον τηλεοπτικό σταθμό στις 7 Αυγούστου του 2017, τέσσερις μόλις ημέρες πριν το κανάλι αλλάξει ιδιοκτησιακό καθεστώς.

Οι δικηγόροι της Ραδιοτηλεοπτικής ΑΕ και της Dimera αμφισβήτησαν ευθέως την εγκυρότητα της επίμαχης σύμβασης, υποστηρίζοντας ότι έλαβαν γνώση για την ύπαρξη της μόνο όταν γνωστοποίησαν με εξώδικο τους τον περασμένο Απρίλιο στον παρουσιαστή την καταγγελία της σύμβασης του.

Διαβάστε, επίσης:Ξεσπά η Καινούργιου: «Ο κόσμος με έχει επιλέξει, παρόλο που έχω υαλουρονικό στα χείλη»