Mακελειό στην Καλιφόρνια – Πώς πυροβολούσε ο δράστης για να τους αποτελειώσει [vid]

Τουλάχιστον 12 άτομα έπεσαν νεκρά από το ημιαυτόματο όπλο του διαταραγμένου άνδρα, προτού τελικά αυτός στρέψει την κάννη στον εαυτό του και αυτοκτονήσει.

Ένα ανατριχιαστικό βίντεο που κάνει τον γύρο των διεθνών ΜΜΕ δείχνει τη στιγμή που ο πρώην πεζοναύτης Ian David Long σκορπά τον θάνατο μέσα στο μπαρ εστιατόριο Borderline, στο Θάουζαντ Όουκς στην Καλιφόρνια, σε μία επίθεση που συγκλόνισε χθες Πέμπτη τον πλανήτη.

Τουλάχιστον 12 άτομα έπεσαν νεκρά από το ημιαυτόματο όπλο του διαταραγμένου άνδρα, προτού τελικά αυτός στρέψει την κάννη στον εαυτό του και αυτοκτονήσει.

Ένα από αυτά ήταν ένας νεαρός ομογενής, ο Τηλέμαχος «Τελ» Ορφανός, ο οποίος μάλιστα είχε επιζήσει από το περσινό μακελειό σε συναυλία στο Λας Βέγκας, που είχε στοιχίσει τη ζωή σε 58 άτομα.

Μέσα στο μπαρ Borderline την ώρα της επίθεσης βρισκόταν και ο χρήστης του Instagram Dallas Knapp, ο οποίος τράβηξε με το κινητό του το ανατριχιαστικό βίντεο και το ανέβασε στον λογαριασμό του.

Σε αυτό, σύμφωνα με τη New York Post εμφανίζεται στιγμιαία στο βάθος και η φιγούρα του δράστη, καθώς επιθεωρεί το αιματηρό «έργο» του μέσα στο μπαρ.

«Κοίταξα μέσα στα μάτια του ενώ σκότωνε τους φίλους μου. Ελπίζω να σαπίσει στην κόλαση για όλη την αιωνιότητα. Ο άνθρωπος που βλέπετε είναι ο δολοφόνος και οι πυροβολισμοί προέρχονται από το όπλο του, καθώς αποτελείωνε τους πεσμένους τραυματίες», γράφει ο χρήστης στην ανάρτησή του.

Διαβάστε, επίσης:Έλληνας 27χρονος ομογενής ανάμεσα στους νεκρούς στην Καλιφόρνια