Αμανατίδου: Αποκάλυψε γιατί δεν τη χωνεύει η Μέγκι! «Την κεράτωνε ο φίλος της και…»

Τι συνέβη τελικά ανάμεσα σε εκείνη και τη Μέγκι στη Θεσσαλονίκη; Πως ξεκίνησε ο ανταγωνισμός της με την Εύη;

Ιδιαίτερα αποκαλυπτική υπήρξε η Άννα Αμανατίδου στις δηλώσεις της μετά την αποχώρησή της μιλώντας για πρώτη φορά για την κόντρα της με τη Μέγκι Ντρίο που ξεκίνησε πολύ πριν το παιχνίδι, από τη Θεσσαλονίκη.

Μιλώντας στην κάμερα του Star, το μοντέλο από τη Θεσσαλονίκη ανέφερε πως ποτέ δεν υπήρξαν φίλες ωστόσο «είχε τύχει να συνεργαστούμε σε δυο fashion show και ήταν μια κοπέλα που συμπαθούσα, δεν μου ήταν αντιπαθής. Η Μέγκι δεν με βοήθησε ποτέ στη αρχή της καριέρας μου. Τότε απλά θεώρησε ότι είμαστε φίλες και είχα μάθει ένα λόγο στο σπίτι του GNTM. Πίστεψε ότι εγώ ήξερα ότι την κερατώνει ο δικός της και δεν της το είπα επειδή ήμασταν φίλες. Και επειδή ο δικός της “τα έφτιαξε” με μια κοντινή μου φίλη, δεν της το είπα και θεώρησε ότι έπρεπε να της το πω. Πρώτον, δεν μπλέκομαι και δεύτερον δεν ήταν και φίλη μου για να της το πω!».

Η ίδια μάλιστα αναφέρθηκε και στην κόντρα της με το έτερο μέλος της «τριάδας – φωτιά», την Εύη Ιωαννίδου λέγοντας πως «η Εύη με είχε πιάσει στη Θεσσαλονίκη και μου είχε πει “Άννα, θέλω να ξεκινήσω μόντελινγκ” και της έδωσα μάλιστα και μια συμβουλή. Μετά, δούλεψε σε ένα μαγαζί για δυο εβδομάδες και έφυγε και πήρα εγώ τη θέση της για πολύ παραπάνω, και από εκεί ίσως άρχισε να με βλέπει ανταγωνιστικά».

Πηγή: yupiii.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Καυστικός ο Νίκος Αποστολόπουλος για το Greece’s Next Top Model, τις αισθητικές επεμβάσεις και τη Σπυροπούλου

Ρεκόρ συμμετοχών στο Next Top Model – Ποιοι θα βρίσκονται στην παρουσίαση και στην κριτική επιτροπή!