Ληστές μηχανές του σεξ: Δεν έβγαιναν για μερόνυχτα από τα «ροζ» ξενοδοχεία

Νύχτες ακολασίας με κόκα και call girls για τα μέλη της αδίστακτης σπείρας που χτύπαγαν με καλάσνικοφ και περίστροφα υποκαταστήματα των ΟΠΑΠ και ΕΛΤΑ.

Με την κωδική ονομασία «Sex machine» είχαν «βαφτίσει» οι αστυνομικοί της Ασφάλειας τη συμμορία ληστών που είχε γίνει φόβος και τρόμος στα υποκαταστήματα ΟΠΑΠ Play, όπου έκανε επιδρομές, και «επένδυε» τη λεία της από τις ληστείες στην αγορά κοκαΐνης και του αχαλίνωτου σεξ με ακριβοπληρωμένα call girls!

Πρόκειται για την πενταμελή συμμορία από το Μενίδι που εξάρθρωσαν, έπειτα από πολυήμερες έρευνες, οι έμπειροι αστυνομικοί της Ασφάλειας, οι οποίοι «ξεροστάλιαζαν» παρακολουθώντας έξω από ξενοδοχεία ημιδιαμονής στην περιοχή του Σχιστού τους κακοποιούς που επιδίδονταν σε «μαραθώνιους» πληρωμένου σεξ και χρήσης κοκαΐνης. Αλλωστε, σε αυτά ξοδεύτηκαν τα περισσότερα από τα περίπου 200.000 ευρώ που είχε αποκομίσει η σπείρα από τη ληστρική δραστηριότητά της, σύμφωνα με άριστα διασταυρωμένες πληροφορίες της «Espresso»!

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, όταν οι αστυνομικοί ξεκίνησαν να ερευνούν τις απανωτές ληστείες στα καταστήματα ψυχαγωγίας του ΟΠΑΠ διαπίστωσαν ότι, μόλις οι τρεις Ελληνες και οι δύο αλλοδαποί που αποτελούσαν τη σπείρα έβαζαν στις τσέπες τους το σεβαστό χρηματικό ποσό από τη σειρά ληστειών τις οποίες διέπρατταν, αμέσως αγόραζαν αρκετά γραμμάρια κοκαΐνης. Στη συνέχεια μίσθωναν επτά με οκτώ κορίτσια του αγοραίου έρωτα, τα οποία μάλιστα ακριβοπλήρωναν για να τους κάνουν όλα τα κέφια, και πήγαιναν μαζί τους σε συγκεκριμένο «ροζ» ξενοδοχείο στην περιοχή του Σχιστού, όπου έκλειναν έναν ολόκληρο όροφο για τουλάχιστον τρεις με τέσσερις ημέρες!

Την πρώτη φορά που οι αστυνομικοί ξεκίνησαν να παρακολουθούν τους πέντε υπόπτους δεν πίστευαν στα μάτια τους, όταν τους είδαν να μπαίνουν στο ξενοδοχείο συνοδευόμενοι από οκτώ πανύψηλες και εντυπωσιακές καλλονές! Αρχικά πίστευαν ότι θα έμεναν εκεί κάποιες ώρες, ώστε να συνεχιστεί η παρακολούθηση. Φυσικά, δεν περίμεναν ότι θα έφταναν στο σημείο να ξημεροβραδιάζονται έξω από το ξενοδοχείο -και μάλιστα, μέσα στο καλοκαίρι-, ώσπου να καταλαγιάσει το ακόρεστο πάθος των ληστών για άγριο σεξ και ναρκωτικά μέχρι τελικής πτώσεως!

Οπως διαπίστωσαν με αγανάκτηση, οι κακοποιοί δεν ξεμύτισαν από το ξενοδοχείο επί τέσσερα ολόκληρα 24ωρα, ενώ κάθε τόσο έκαναν «παρέλαση» οι ντελιβεράδες, που έφερναν φαγητό για τα εξαντλημένα από το σεξ και την κόκα ζευγάρια! Το σκηνικό αυτό επαναλαμβανόταν ανά τακτά χρονικά διαστήματα, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί, που ταλαιπωρούνταν ολόκληρα μερόνυχτα κρυμμένοι μέσα σε βαν κοντά στο ξενοδοχείο, να αποδώσουν στους ληστές την κωδική ονομασία «Μηχανές του σεξ».

Αδοξο τέλος

Τελικά, οι απολαύσεις για τους πέντε ληστές, ηλικίας 18 έως 30 ετών, είχαν άδοξο τέλος τον περασμένο Ιούλιο, καθώς οι αστυνομικοί κατάφεραν με συντονισμένη επιχείρηση να τους συλλάβουν στην περιοχή του Μενιδίου και να σχηματίσουν σε βάρος τους δικογραφία, αποδίδοντάς τους κατηγορίες για 26 ένοπλες ληστείες σε πρακτορεία του ΟΠΑΠ και άλλες δύο σε ένα υποκατάστημα των ΕΛ.ΤΑ. και ένα βενζινάδικο.

Στην κατοχή των δραστών βρέθηκαν ένα πιστόλι και ένα περίστροφο, όχι όμως το υποπολυβόλο καλάσνικοφ, το οποίο συχνά πυκνά χρησιμοποιούσαν στις ληστείες. Τώρα πια, οι προφυλακισμένοι ληστές αναπολούν μέσα στα κελιά της φυλακής τις ημέρες που περνούσαν αγκαλιά με τις καλλίγραμμες ακριβοπληρωμένες γυναίκες και τις «γραμμές» της κόκας που σνίφαραν σε δίσκους!

Από τον Θεοδόση Π. Πάνου

Πηγή: espressonews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αυτή είναι η 27χρονη «εστεμμένη» που συνέλαβε η ΕΛ.ΑΣ. σε ροζ ραντεβού (Εικόνες)

Ελεύθεροι με όρους οι τελευταίοι 23 κατηγορούμενοι της «χρυσής» συμμορίας

Συμμορία των ΑΤΜ – Βασικά μέλη μια μητέρα με τα παιδιά της