Β. Λεβέντης: Αυτήν την περίοδο γράφεται μαύρη σελίδα για τη χώρα

«Ζούμε εποχές παρακμής» δήλωσε, μιλώντας σε εκδήλωση του κόμματός του και στην κοπή πίτας της Α’ Αθήνας, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, προσθέτοντας επίσης χαρακτηριστικά «η κυβέρνηση στηρίζεται σε περιμαζώματα και αυτό δεν περιποιεί τιμή στον Αλέξη Τσίπρα».

Ο κ. Λεβέντης στην ομιλία του υποστήριξε ακόμη, ότι «αυτήν την περίοδο γράφεται μαύρη σελίδα για τη χώρα. Πολιτικοί που δεν τους ενώνει τίποτε παρά μονό η εξουσία είναι αυτοί που δίνουν ανάσα στην κυβέρνηση».

Αναφερόμενος δε στην κυβέρνηση που θα προκύψει μετά τις εκλογές, ο κ. Λεβέντης επανέλαβε ότι ο όρος για να τη στηρίξει είναι «να διεξαχθεί δημοψήφισμα για να ακυρωθεί η κατάπτυστη Συμφωνία των Πρεσπών». Αναφερόμενος στην επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Τουρκία δήλωσε «να προσέξει πολύ ο κ. Τσίπρας τι θα συζητήσει με τον κ. Ερντογάν γιατί οι Τούρκοι ζητούν πάντα από θέση ισχύος».

Τέλος στην ομιλία του, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων αναφέρθηκε και στον Νικολάς Μαδούρο λέγοντας «ο κ. Τσίπρας στηρίζει τον Μαδούρο, αλλά δεν ξέρει ότι αυτός άλλαξε τις κάλπες για να βγει. Μήπως θέλει να κάνει το ίδιο;».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Εντολοδόχος του Τσίπρα ο Βούτσης; Δεν αλλάζει τον κανονισμό της Βουλής

Ραγδαίες εξελίξεις: Προσχώρησαν στον ΣΥΡΙΖΑ οι έξι «πρόθυμοι» – Τι ζητούν

Νέα δημοσκόπηση «κόλαφος» για το ΣΥΡΙΖΑ – Στο 12,1% η διαφορά από τη ΝΔ