Καταιγιστικός ο Καμμένος: Να παραδώσουν την έδρα τώρα Παπαχριστόπουλος και Κουίκ

Με την προσφιλή του μέθοδο, μέσω Twitter δηλαδή, ο Πάνος Καμμένος συνεχίζει να βάλει κατά ριπάς και να προκαλεί πονοκεφάλους στην κυβέρνηση.

Παρά το γεγονός ότι ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης δρομολόγησε τις διαδικασίες για αλλαγή του Κανονισμού της βουλής, με προφανή στόχο να «ηρεμήσει» τους ΑΝΕΛ, ο Πάνος Καμμένος επανέρχεται στην παραίτηση Παπαχριστόπουλου που έχει εξελιχθεί σε… θρίλερ.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ «διακηρύσσει» πως η έδρα της Β’ Αθήνας ανήκει στο κόμμα. «Αν αλήθεια την παραδίδει ο Παπαχριστόπουλος οφείλει να το κάνει τώρα», γράφει ο Πάνος Καμμένος.

«Όπως και ο Κουίκ αν αποφασίσει να μείνει υπουργός και να παραδώσει το όνομα της Μακεδονίας», σημειώνει με νόημα ο κ. Καμμένος.

Υπενθυμίζεται πως όταν και εφόσον παραιτηθεί ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος, την θέση του καταλαμβάνει ως πρώτος επιλαχών ο Τέρενς Κουίκ, ο οποίος έχει διαγραφεί από τους ΑΝΕΛ.

Η διατήρηση του Τέρενς Κουίκ στην κυβέρνηση από τον Αλέξη Τσίπρα αποτελεί για τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ «κόκκινο πανί», όπως είπε πρόσφατα ο ίδιος ο Πάνος Καμμένος σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δεν παραιτείται ο Παπαχριστόπουλος μετά τα …παρακάλια Βούτση

Καμμένος: Εγώ είπα στον Φωκά να πάει για γκαζόζα -Θα καταλάβουν τι θα πει “εγκαταλείπω τους ΑΝΕΛ”