Πάτρα: Απο αρνητής του κορωνοϊού τώρα …διασωληνωμένος – Το μήνυμα που στέλνει

Λίγες ημέρες πριν, ήταν ανάμεσα στους αρνητές, που διαμαρτύρονταν για τα περιοριστικά μέτρα. Σήμερα, «χτυπημένος» ο ίδιος από κορωνοϊό, συγκλονίζει με την παραδοχή του λάθους του.

Ό λόγος για τον Ηλία Κόττα, ο οποίος μίλησε στην τηλεόραση του Mega και όπως λέει ο ίδιος μέχρι πριν από λίγες ημέρες συμμετείχε στις σχετικές συγκεντρώσεις που πραγματοποιούνταν στην Πάτρα, κυκλοφορούσε χωρίς μάσκα, γελούσε, μέχρι που την “έπαθε”.

Τα πρώτα συμπτώματα του προέκυψαν την περασμένη εβδομάδα. Επισκέφθηκε ιδιώτη γιατρό ο οποίος του έδωσε κάποια φαρμακευτική αγωγή η οποία δεν είχε αποτέλεσμα. Έτσι την περασμένη Κυριακή πήγε στο Νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας όπου και συνεχίζει να νοσηλεύεται μέχρι και σήμερα.

Είχε έντονους πόνους στο στήθος, συνεχίζει να έχει χαμηλό οξυγόνο, υψηλό πυρετό, δυσκολία στην αναπνοή και κουράζεται εύκολα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με κορωνοϊό διαγνώστηκε και η 60χρονη μητέρα του.

Σε σχετική ανάρτηση που έκανε στα κοινωνικά μέσα, εξομολογείται ότι ήταν από εκείνους που συμμετείχε στη διαμαρτυρία κατά των μέτρων και προτρέπει τον κόσμο να προσέχει την υγεία του διότι ο ιός είναι ύπουλος.

“Ήμουν κι εγώ από εκείνους που έκανα διαμαρτυρία για τα μέτρα έλα όμως ο ιός μου χτύπησε την πόρτα ύπουλος δεν ξέρεις τι να πολεμήσεις … προστατέψτε την υγεία σας όταν βιώσετε αυτό που πέρασα εγώ χθες το βράδυ τότε θα καταλάβετε πως είναι τα πράγματα. όμορφο πόγευμα σε όλους…”, έγραψε συγκεκριμένα.

Πηγή: thebest.gr