Άρτα: Τι έδειξε η ιατροδικαστική για το θάνατο του βρέφους – Τα λόγια του πατέρα που το ξέχασε στο αυτοκίνητο

Σε συσσώρευση υγρών στον πνεύμονα που προκάλεσαν πνευμονικό οίδημα αποδίδεται σύμφωνα με πληροφορίες ο θάνατος του βρέφους που συγκλόνισε το πανελλήνιο με τον άδικο χαμό του στην Άρτα, όπως έδειξαν τα πρώτα στοιχεία της νεκροψίας και νεκροτομής.

Ειδικά το βρέφος που ξέχασε μέσα στο αυτοκίνητο χθες Τρίτη 9/5 ο 37χρονος πατέρας για περισσότερο από 7 ώρες υπέστη αίσθημα ασφυξίας, εφίδρωση, συριγμό στους πνεύμονες, δύσπνοια, βηχα, δυσκολία αναπνοής, υποξια (χαμηλή στάθμη οξυγόνου). Με αποτέλεσμα να υποστεί πνευμονικό οίδημα που οδήγησε σε καρδιακή ανακοπή λόγω υποξυγοναιμίας (έλλειψη οξυγόνου), ταχυκαρδία, και κυάνωση.

Εναντίον του 37χρονου πατέρα, ασκήθηκε σε βάρος του ποινική δίωξη για θανατηφόρο έκθεση. Ζήτησε και έλαβε προθεσμία για την Παρασκευή.

«Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι είναι ένα φρικτό παιχνίδι της μοίρας για ένα μωρό και μαζί χάθηκαν και άλλες δυο ψυχές, της μητέρας του και του ιδίου» είπε ο συνηγορός του σημειώνοντας πως «την Παρασκευή είναι η ανάκριση, κατόπιν θα μπορέσουμε να πούμε ότι θέλετε. Όπως είπε νοσηλεύεται σε καταστολή με φάρμακα και δεν μπορεί να μιλήσει, και αυτός και η γυναίκα του. «Είναι σε ασφαλή χέρια στο νοσοκομείο, φρουρείται όλες αυτές τις μέρες και θα εξακολουθεί να φρουρείται» και τόνισε πως πρόκειται για ένα φριχτό παιχνίδι της μοίρας. Όπως είπε το μήνυμα που στέλνει ο εντολέας του είναι «να μη ζήσει κανένας άνθρωπος αυτή την κατάσταση» και ότι θα ήθελε να λείπει αυτός παρά το παιδί του.

Πηγή: ertnews.gr