Η νέα εποχή της Abarth συνεχίζεται με τη νέα αμιγώς ηλεκτρική σειρά Abarth 500e

Το νέο Abarth 500e είναι το πρώτο όχημα της γκάμας Abarth που προσφέρει μια πλήρως συνδεδεμένη εμπειρία χάρη στις Υπηρεσίες Uconnect, οι οποίες προσφέρουν στους πελάτες μια ολοκληρωμένη οδηγική εμπειρία με πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο και ασφάλεια επί του οχήματος.

Όλες οι συνδεδεμένες υπηρεσίες μπορούν επίσης να διαχειρίζονται και εκτός οχήματος μέσω της αποκλειστικής εφαρμογής (εφαρμογή Fiat). Εντός του αυτοκινήτου, οι πελάτες μπορούν να απολαύσουν το συνεχώς συνδεδεμένο και ενημερωμένο σύστημα πλοήγησης για να λαμβάνουν πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο για την κυκλοφορία, τη στάθμευση και τον καιρό. Επιπλέον, χάρη στο Dynamic Range Mapping, μπορείτε να ελέγξετε τον χάρτη για τη μέγιστη εμβέλεια που θα μπορούσε να διανυθεί με την υπολειπόμενη φόρτιση και να αναζητήσετε τον πλησιέστερο σταθμό φόρτισης.

Εκτός αυτοκινήτου, η συνδεδεμένη εμπειρία συνεχίζεται με την αποκλειστική εφαρμογή για κινητά. Μέσω του smartphone, είναι δυνατή η απομακρυσμένη παρακολούθηση του οχήματος, το άνοιγμα και το κλείσιμο των θυρών με λίγα πατήματα – γνωρίζοντας πάντα πού είναι σταθμευμένο το αυτοκίνητο – και η εύρεση δημοσίων σταθμών φόρτισης

Για να ελαχιστοποιηθεί ο χρόνος φόρτισής του, το νέο Abarth 500e είναι εξοπλισμένο με το σύστημα γρήγορης φόρτισης 85 kW για να φορτίζει πολύ γρήγορα την μπαταρία του αυτοκινήτου και να εγγυάται ατελείωτη διασκέδαση. Για παράδειγμα, το μόνο που χρειάζεται είναι λιγότερο από 5 λεπτά για να δημιουργήσετε ένα επαρκές ενεργειακό απόθεμα για τις ημερήσιες απαιτήσεις χιλιομετρικής απόστασης (περίπου 40 km), που είναι λιγότερο από το χρόνο που χρειάζεται για να επιλέξετε τον επόμενο προορισμό σας. Όταν βιάζεστε, η γρήγορη φόρτιση φτάνει το 80% της εμβέλειας σε μόλις 35 λεπτά για να επιστρέψετε γρήγορα και χωρίς άγχος στο δρόμο.

Επιπλέον, υπάρχει το eProWallbox, η πλήρης οικογένεια συσκευών φόρτισης που ικανοποιεί τις πολλές ανάγκες της ευρύτερης ποικιλίας πελατών.

Το eProWallbox προσφέρει μεγάλη ευελιξία όσον αφορά τη λειτουργικότητα και το κόστος και με ρυθμιζόμενη ισχύ φόρτισης μεταξύ 7,4 και 22 kW, είναι ιδανικό για όλες τις χρήσεις.

Τέλος, στις αρχές του καλοκαιριού αναμένονται στην Ελληνική αγορά το άνοιγμα των παραγγελιών τους καθώς και οι τιμές τους

Νέο Abarth 500e: μοναδικό και εντυπωσιακό

Το νέο Abarth 500e σηματοδοτεί την είσοδο της μάρκας στη νέα της εποχή και προσφέρει επιδόσεις και χαρακτήρα χάρη στα νέα σχεδιαστικά στοιχεία και τις σπορ λεπτομέρειες. Ο σπορ χαρακτήρας πιστοποιείται από τη νέα επιγραφή Abarth σε σκούρο γκρι τιτάνιο που τοποθετείται στο καπό μπροστά και πίσω. Και δεν είναι «απλώς μια υπογραφή», αλλά η ένωση της απόδοσης και της καινοτομίας, της διασκέδασης και της βιωσιμότητας.

Οι ζάντες αλουμινίου 17″ με νέα ειδική σχεδίαση δίνουν επίσης στο νέο Abarth μια ακόμη πιο επιθετική εμφάνιση, μαζί με τις αποκλειστικές σπορ γραμμές των πλευρικών μαρσπιέ, το Cool White εμπρός σπόϊλερ του προφυλακτήρα, τα ένθετα του πίσω διαχύτη και τα νέα καπάκια καθρεπτών σε Matt Grey.

Ο σπορ χαρακτήρας βρίσκει επίσης την πληρέστερη έκφρασή του στο εσωτερικό του αυτοκινήτου: ο σκούρος εσωτερικός διάκοσμος, τα αξεπέραστα σπορ καθίσματα με τις «ρίγες Σκορπιού» ανάγλυφες στο ύφασμα, η σπορ διπλή ραφή και το τιμόνι σε μαύρο βινύλιο κάνουν το περιβάλλον οδήγησης το πιο σπορ και άνετο στη κατηγορία του

Το νέο 500e καταφέρνει επίσης να συνδυάσει τον καθαρό σπορ χαρακτήρα του Σκορπιού με τα τυπικά συστατικά της οδήγησης ενός Cabrio αυτοκινήτου: ήλιος, αρώματα και αέρας συνδυάζονται με τους τολμηρούς ήχους και τη σχεδίαση του αυτοκινήτου, παρέχοντας μια μοναδική, συναρπαστική και αποκλειστική εμπειρία οδήγησης. Φτιαγμένο για όσους λαχταρούν την αίσθηση ελευθερίας και συγκίνησης που μόνο η έκδοση Cabrio μπορεί να προσφέρει

Νέο Abarth 500e Turismo: σπορ, στιλάτο και με αδιαμφισβήτητο ήχο Abarth

Το Turismo βρίσκεται στην κορυφή της νέας σειράς, προσφέροντας –όπως πάντα– εξαιρετική απόδοση, μοναδικό στυλ και τον αυθεντικό ήχο Abarth. Συνδυάζει δύναμη και ομορφιά και ενσαρκώνει ένα κομψό και σπορ πνεύμα ταυτόχρονα. Οι εσωτερικές και εξωτερικές λεπτομέρειες ενδυναμώνουν το πάθος των πραγματικών οδηγών, ενώ εκπληρώνει τα όνειρα αυτών που αναζητούν τον σύγχρονο τρόπο ζωής.

Το εντυπωσιακό εξωτερικό εμπλουτίζεται με αποκλειστικές ζάντες αλουμινίου γκρι τιτανίου 18 ιντσών με διαμαντέ φινίρισμα, οι οποίες εξιτάρουν με την επιθετική και αιχμηρή σχεδίασή τους, συνδυάζοντας τόσο τη μοντέρνα σχεδίαση όσο και την παραδοσιακή κομψότητα.

Στο εσωτερικό, ο σπορ χαρακτήρας και το στυλ βρίσκουν την πλήρη έκφραση τους με τους premium εσωτερικούς χώρους από Alcantara, ένα κορυφαίο αγωνιστικό υλικό που προσφέρει μια σκούρα σπορ εμφάνιση και εξαιρετική αίσθηση αφής. Το δερμάτινο/Alcantara τιμόνι και η ανάγλυφη όψη του ταμπλό Alcantara δίνουν επίσης μια σπορ πινελιά και μια premium αίσθηση.

Τα σπορ καθίσματα με ενσωματωμένο προσκέφαλο φέρνουν το Acid-Green Scorpion σήμα στο εσωτερικό και οι σπορ διπλές ραφές παρέχουν οπτική συνέχεια από τα καθίσματα μέχρι τα πάνελ των θυρών.

Η «υπογραφή» της Abarth που είναι ο αδιαμφισβήτητος ήχος της, χάρη στη γεννήτρια ήχου Abarth, συνοδεύει κάθε διαδρομή με το 500e Turismo. Αυτό είναι ένα τυπικό χαρακτηριστικό του “Turismo” που αναδεικνύει την απόδοση του κινητήρα, αναπαράγοντας πιστά τον ήχο ενός βενζινοκινητήρα Abarth με τη διάσημη εξάτμιση της Record Monza. Σχεδιασμένο για να προσφέρει όλα τα συναισθήματα που αναζητά κάθε λάτρης των Abarth και των σπορ αυτοκινήτων όταν οδηγεί ένα Abarth, συνδυάζοντας τέλεια την απόδοση και τον ήχο, αυτό το καινοτόμο ηχοσύστημα βελτιώνει την οδηγική εμπειρία Abarth. Επιπλέον, το νέο Abarth 500e Turismo διαθέτει ένα πλήρες σύνολο λειτουργιών άνεσης, τεχνολογίας και ασφάλειας, όπως θερμαινόμενα μπροστινά καθίσματα, ασύρματη βάση φόρτισης, κάμερα οπισθοπορείας και προειδοποίηση τυφλού σημείου

ΝΙΚΟΣ ΣΑΛΤΑΣ