Πανικός στο Παρίσι: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε βαν αστυνομικών (Βίντεο)

Μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας βρίσκεται σε εξέλιξη στο κέντρο του Παρισιού, όταν αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε βαν της αστυνομίας.

Αποκλεισμένη περιοχή τα Ηλύσια Πεδία με την αστυνομία να διεξάγει τεράστια επιχείρηση, καθώς αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε βαν της αστυνομίας.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από το Associated Press ο οδηγός του αυτοκινήτου απεβίωσε. Νωρίτερα οι πρώτες πληροφορίες έλεγαν ότι δεν έχει τραυματιστεί κανείς, ενώ ο οδηγός είχε συλληφθεί.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν πως μετά την πρόσκρουση ακολούθησε και έκρηξη. Η γαλλική αστυνομία κάλεσε τους πολίτες να αποφεύγουν το κέντρο της πόλης.

Άλλος μάρτυρας που βρισκόταν σε απόσταση 15-20 μέτρων από το σημείο της πρόσκρουσης, είπε ότι αμέσως μετά την πρόσκρουση ακούστηκαν πολύ δυνατοί κρότοι σαν πυροβολισμοί, ενώ διακρινόταν ένας άνδρας πεσμένος στην άσφαλτο, ο οποίος ήταν ακίνητος.

Μετά τη σύλληψη του οδηγού, εκπρόσωπος των γαλλικών αρχών δήλωσε ότι η κατάσταση τέθηκε υπό έλεγχο και πως δεν τραυματίστηκε, ούτε κινδύνευσε κάποιος πολίτης.

Η αστυνομία, πάντως, κάνει λόγο για εσκεμμένη ενέργεια, ωστόσο η υπόθεση θα ξεκαθαρίσει αν και εφόσον καταστεί δυνατό να ανακριθεί ο οδηγός. Η αίσθηση που έχει διαμορφωθεί πάντως στους Γάλλους αστυνομικούς, όπως αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ, είναι ότι το αυτοκίνητο προσέκρουσε σκοπίμως στο βαν της αστυνομίας.

Έρευνα για την υπόθεση άρχισε η αντιτρομοκρατική διεύθυνση της εισαγγελίας του Παρισιού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συναγερμός στο Λονδίνο: Άνδρας με μαχαίρι επιτέθηκε σε αστυνομικό ουρλιάζοντας «Ο Αλλάχ είναι μεγάλος»

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Νέος τρόμος στο Λονδίνο – Φορτηγάκι έπεσε πάνω σε πιστούς που έβγαιναν από τζαμί (pics & video)

ΑΚΟΜΗ: Πτήση τρόμου – 26 τραυματίστηκαν από τις αναταράξεις, οι 4 σοβαρά