Τρόμος στο Τορίνο- Ποδοπατήθηκαν χιλιάδες από…

Στην κεντρική πλατεία του San Carlo του Τορίνο, ένας ημίγυμνος νεαρός με σακίδιο στην πλάτη στέκεται με ανοιχτά χέρια μπροστά στο πλήθος.

Οι κινήσεις του θύμιζαν βομβιστή αυτοκτονίας με αποτέλεσμα να ποδοπατηθούν και θα τραυματιστούν το βράδυ του Σαββάτου μετά τον τελικό του Champions League ανάμεσα στη Γιουβέντους και στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Νταβίντε, ο νεαρός, συνελήφθη στις τέσσερις το πρωί μιας και τον αναγνώρισαν από τις κάμερες ασφαλείας οι επιθεωρητές ιταλικής αστυνομίας.
Η εισαγγελία άνοιξε το φάκελο για την υπόθεση χωρίς να απαγγελθούν ακόμη κατηγορίες εναντίον του ενώ ο νεαρός τις αρνείται κατηγορηματικά.
Την ώρα που μπήκε το τρίτο γκολ στον αγώνα ακούστηκε ένας ήχος. Μαρτυρίες αναφέρουν πως ένα αυτοκίνητο πήγαινε προς τα πάνω τους άλλοι για έκρηξη ενώ άλλοι για πυρά από Καλάσνικοφ.
Μάταια η αστυνομία προσπαθούσε να ηρεμήσει το πλήθος. Πάνω στην ταραχή πολλοί ποδοπατήθηκαν και άλλοι συνεθλίβησαν ενώ το κιγκλίδωμα στην είσοδο ενός πάρκινγκ υποχώρησε με αποτέλεσμα να τραυματιστούν πολλοί άνθρωποι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δείτε το – Η πιο συγκινητική στιγμή της χθεσινής συναυλίας στο Μάντσεστερ (video)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Λονδίνο: Ο ένας εκ των δραστών ήταν σε ντοκιμαντέρ για Βρετανούς ισλαμιστές

ΑΚΟΜΗ: Μακελάρηδες: Αυτοαποκαλούνταν σεΐχηδες – Χωρίς γνώσεις για το Ισλάμ