Η κίνηση, στους αττικούς δρόμους, σήμερα 15 Νοεμβρίου

Κυκλοφοριακό χάος στην Αθήνα – Ποιους δρόμους να αποφύγετε

Η βροχή που έπληξε το Λεκανοπέδιο νωρίς το πρωί δημιούργησε προβλήματα στους δρόμους, ενώ εξαιτίας της διακοπής κυκλοφορίας στην Αθηνών – Κορίνθου λόγω της κακοκαιρίας οι υπόλοιπη δρόμοι δέχτηκαν μεγάλο όγκο οχημάτων.

Με μεγάλη δυσκολία διεξάγεται η κυκλοφορία σε κεντρικούς οδικούς άξονες της Αττικής, με την Λεωφόρο Κηφισού να παρουσιάζει τα περισσότερα προβλήματα.

Αναλυτικά:
Συγκεκριμένα,στην Αθηνών-Λαμίας πολύ αυξημένη παρουσιάζεται η κίνηση στην κάθοδο από την γέφυρα Καλυφτάκη έως την λεωφόρο Αθηνών .Χαμηλές ταχύτητες και κατά διαστήματα μποτιλιάρισμα εντοπίζεται και στα δύο ρεύματα του Κηφισού. Τα σημαντικότερα προβλήματα καταγράφονται στην άνοδο, στο ύψος της Μεταμόρφωσης όπου νωρίτερα σημειώθηκε τροχαίο.

Δύσκολη είναι επίσης η άνοδος της Κηφισίας μετά το Υγεία, ενώ και στην κάθοδο παρατηρούνται προβλήματα στο ύψος του Αμαρουσίου.

Απέραντο πάρκινγκ θυμίζουν η κάθοδος της λεωφόρου Αλεξάνδρας, η Αχαρνών, η Λιοσίων και η Πατησίων.

Υπομονή απαιτεί και η λεωφόρος Αθηνών, η Ιερά οδός, η Μεσογείων ανά διαστήματα, η Κηφισίας από Χαλάνδρι μέχρι Αμερικανική πρεσβεία στην κάθοδο και από Χίλτον μέχρι Αμπελόκηπους στην άνοδο, η Βασ. Σοφίας, η Βουλιαγμένης στο ρεύμα προς Αθήνα και οι δρόμοι γύρω από το λιμάνι του Πειραιά.

Αυξημένη η κυκλοφορία και στην Περιφερειακή του Καρέα στο ρεύμα προς Ηλιούπολη, ενώ στη Λεωφόρο Ποσειδώνος παρατηρούνται προβλήματα στο ρεύμα προς Γλυφάδα, από την Καραϊσκάκη έως την Αλίμου.

Διαβάστε, επίσης:Ο καιρός, σήμερα, 15 Νοεμβρίου