Αλλοδαποί “μπουμπούκια” άδειαζαν οχήματα στη Θεσσαλονίκη (Εικόνες)

Στη δημοσιότητα δόθηκαν, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες δύο αλλοδαπών που προσποιούνταν ότι έπαθαν λάστιχο προκειμένου να πείσουν τους οδηγούς να εξέλθουν από τα οχήματα τους και έπειτα τα “άδειαζαν”.

Πρόκειται για τους:

AMAR ή AICHI ή ALICHI ή MOHAMΜAD ή SELAM (ον) ALI ή ATHMANE ή DJAMEL του BEZIR ή NADIR ή NADHIR ή ABDLKADER και της AISA ή KHADIJA ή AICHA, γεν. το 1988 ή 1978 ή 15-03-1978 ή 12-04-1976 στο Ιράκ ή Παλαιστίνη ή Αλγερία ή Ισραήλ ή Αλβανία.

Οι δύο άνδρες κατηγορούνται για : α) Διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών από περισσότερους που είχαν ενωθεί για να διαπράττουν κλοπές κατά συνήθεια, κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση και β) Απάτη με υπολογιστή κατ’ εξακολούθηση, τετελεσμένες και σε απόπειρα πράξεις για τις οποίες ασκήθηκε ποινική δίωξη και οι οποίοι συνελήφθησαν στις 27 Μαρτίου 2019.

Πιο αναλυτικά, οι δύο δράστες συνελήφθησαν στις 27 Μαρτίου από αστυνομικούς ομάδας «Ζ» στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, καθώς στην ευρύτερη περιοχή του Νέου Σιδηροδρομικού Σταθμού αφαίρεσαν από ανασφάλιστο όχημα 50χρονου ένα πανωφόρι, που περιείχε ένα κινητό τηλέφωνο, διάφορα προσωπικά έγγραφα του παθόντα και οκτώ κάρτες τραπέζης, με τις οποίες προέβησαν σε συναλλαγές.

Από την περαιτέρω έρευνα που διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου, προέκυψε ότι οι δράστες κατά το χρονικό διάστημα από τέλη Δεκεμβρίου 2018 έως μέσα Μαρτίου 2019, προέβησαν σε 13 περιπτώσεις κλοπών από οχήματα.

Πηγή: seleo.gr

Έγκλημα Φιλοπάππου: Αυτοί είναι οι τρεις αλλοδαποί που σκότωσαν τον 25χρονο Νικόλα

Δείτε τους: Αυτοί είναι οι 40 αλλοδαποί πορτοφολάδες που είχαν ρημάξει το κέντρο της Αθήνας

Δίνουν εκλογικά βιβλιάρια σε ξένους – 43.000 αλλοδαποί με ψήφο στην Α’ Αθηνών