Τουρκική φρεγάτα παρακολουθεί το “West Capella” μήπως κάνει… γεώτρηση!

Οι Τούρκοι έστειλαν φρεγάτα να παρακολουθεί το “West Capella” το οποίο, όπως εκτιμούν, μπορεί να πραγματοποιήσει δραστηριότητες… γεώτρησης!

Ανακοίνωση για γέλια και για κλάματα εξέδωσε ο τουρκικός στρατός, αφού ούτε λίγο ούτε πολύ φαίνεται ότι ανακάλυψαν την… Αμερική!

Συγκεκριμένα, μια τουρκική φρεγάτα παρακολουθεί το σκάφος που πραγματοποιεί γεωτρήσεις στην ανατολική Μεσόγειο ανοικτά των ακτών της Κύπρου, ανακοίνωσε σήμερα το γενικό επιτελείο των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων.

Το πλωτό γεωτρύπανο “West Capella”, που έχει ναυλωθεί από τη γαλλική Total και την ιταλική Eni, έλαβε θέση την Τετάρτη για την έναρξη ερευνών για τον εντοπισμό κοιτασμάτων φυσικού αερίου ανοικτά της Κύπρου.

Και αφού είναι γνωστό λοιπόν ότι το “West Capella” είναι ένα… πλωτό γεωτρύπανο, διαβάστε παρακάτω την συνέχεια της ανακοίνωσης του τουρκικού στρατού.

“(Η φρεγάτα) εκπληρώνει το καθήκον της στην ανατολική Μεσόγειο παρακολουθώντας το West Capella… το οποίο εκτιμάται ότι μπορεί να πραγματοποιήσει δραστηριότητες γεώτρησης”.

Δηλαδή τι άλλο θα μπορούσε να έκανε εκεί το πλωτό γεωτρύπανο…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Έδεσε» το West Capella στο «Οικόπεδο 11» της Κύπρου

Απειλεί με αντίμετρα ο Τσαβούσογλου για τις γεωτρήσεις

Ραγδαίες εξελίξεις: Οι ΗΠΑ έστειλαν το αεροπλανοφόρο Τζορτζ Μπους στο “Οικόπεδο 11”

Άκρως προκλητικές δηλώσεις Γιλντιρίμ: «Τα πετρέλαια στην Κύπρο ανήκουν στην Τουρκία» -Απειλεί ο Ερντογάν